Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ενθουσιασμό του Περιστερίου για να κατοχυρώσει την πρώτη θέση
i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ενθουσιασμό του Περιστερίου για να κατοχυρώσει την πρώτη θέση

Γιώργος Γαβριλάκης 09:37 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 19.04.2024

Το Περιστέρι έρχεται με την φόρα από την πρόκρισή του στο Final Four του BCL και επιστρέφει στην πραγματικότητα του ΟΑΚΑ, εκεί όπου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (19/4, 20:15, ΕΡΤ3) σε ένα παιχνίδι που η νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρώτη θέση των «πρασίνων» στην Stoiximan Basket League.

Μία ελληνική ομάδα έχει προκριθεί μέχρι στιγμής σε Final Four. Και αυτή είναι το Περιστέρι, που θα λάβει μέρος στην τελική φάση του Basketball Champions League.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει κι αυτός το ίδιο στην Euroleague, αλλά μέχρι να ξεκινήσει τη σειρά του με την Mακάμπι Τελ Αβίβ στα Playoffs της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην Stoiximan Basket League.

Κι αυτή η διαδικασία περνάει μέσα από την κόντρα του με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, που επιστρέφει στην... πραγματικότητα μετά τον μεγάλο ενθουσιασμό που προσέφερε η νίκη στη Βόννη.

Το βράδυ της Παρασκευής (19/4, 20:15, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν για την τέταρτη αγωνιστική του Top 6 του εγχώριου πρωταθλήματος, το Περιστέρι και με νίκη εξασφαλίζει την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο Νο 3, πίσω τους με μία νίκη διαφορά (και ένα παιχνίδι λιγότερο) είναι ο Προμηθέας -που την Πέμπτη (18/4) έχασε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.