O Ματίας Λεσόρ είναι ενθουσιασμένος με την πρόκριση της Μαρσέιγ (vid)

O Ματίας Λεσόρ είναι ενθουσιασμένος με την πρόκριση της Μαρσέιγ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:12 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 19.04.2024

Με φανέλα της αγαπημένης του Μαρσέιγ και ένα τεράστιο χαμόγελο λόγω της πρόκρισής της στο Europa League ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ, δεν έκρυψε την χαρά του για την πρόκριση επί της Μπενφίκα.

Πριν ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια με στόχο να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Final Four της Euroleague, o Ματίας Λεσόρ είδε την αγαπημένη του ομάδα επί γαλλικού εδάφους να προκρίνεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Europa League.

Ο δυναμικός σέντερ των «πρασίνων», που γεννήθηκε στο υπερπόντιο γαλλικό νησί της Μαρτινίκα, που βρίσκεται στην Καραϊβική και σε ηλικία 15 ετών βρέθηκε την Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Σαλόν για να παίξει μπάσκετ, δεν έκρυψε την χαρά του για την πορεία της ποδοσφαιρικής Μαρσέιγ -που είναι γνωστό ότι την υποστηρίζει με ζήλο.

Το μεγάλο ρεκόρ της Euroleague: Αύξηση 18% στα εισιτήρια, οι Σέρβοι έδειξαν τον δρόμο και το ΟΑΚΑ έκανε τη διαφορά
EUROLEAGUE

11:52 - 19.04.2024

Το μεγάλο ρεκόρ της Euroleague: Αύξηση 18% στα εισιτήρια, οι Σέρβοι έδειξαν τον δρόμο και το ΟΑΚΑ έκανε τη διαφορά

H Stark Arena ήταν μόνιμα γεμάτη, είτε έπαιζε η Παρτίζαν, είτε ο Ερυθρός Αστέρας. Το OAKA ξαναγέμισε για τον Παναθηναϊκό και η Euroleague αφού πρώτα έκανε τους υπολογισμούς της ανακοίνωσε το απίστευτο ρεκόρ προσέλευσης θεατών που καταγράφηκε στην κανονική διάρκεια της σεζόν 2023-24.

Μετά την πρόκριση των Μασσαλών επί της Μπενφίκα (στα πέναλτι), ο Ματίας Λεσόρ το βράδυ της Πέμπτης (18/4) κοιμήθηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο και ξύπνησε την Παρασκευή (19/4) με τον ενθουσιασμό του να κρατάει ακόμα. Γι' αυτό και έβαλε λευκή-γαλάζια φανέλα της Μαρσέιγ στη βόλτα που έκανε με το αμάξι του στην Αθήνα.

Μάλιστα, στο βίντεο που ανήρτησε, δεν παρέλειψε να τραγουδήσει και το αγαπημένο σύνθημα της γαλλικής ομάδας!