Πάρτι της Αταλάντα στο Άνφιλντ με «τριάρα» και με το ένα πόδι στους «4» του Europa League - Η Ρόμα πέρασε από το Μιλάνο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης
i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Πάρτι της Αταλάντα στο Άνφιλντ με «τριάρα» και με το ένα πόδι στους «4» του Europa League - Η Ρόμα πέρασε από το Μιλάνο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Δημήτρης Χούπης 23:58 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 12.04.2024

Η Αταλάντα έκανε... πάρτι στο Άνφιλντ νικώντας με 3-0 τη Λίβερπουλ και βρίσκεται με το ένα πόδι στους «4», την ίδια ώρα που η Ρόμα πήρε προβάδισμα πρόκρισης επικρατώντας με 1-0 της Μίλαν.

Η Αταλάντα έκανε... πάρτι στο Άνφιλντ επικρατώντας με 3-0 της Λίβερπουλ και βρίσκεται με το ένα πόδι στους «4» του Europa League.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για ένα γκολ. Αλλά εκείνη που άνοιξε το σκορ ήταν η Αταλάντα στο 38ο λεπτό. Ο Ζαπακόστα βρήκε τον Σκαμάκα και εκείνος από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ιταλικής ομάδας.

Στο δεύτερο οι «κόκκινοι» μπήκαν πιο δυνατά, αλλά ο Σκαμάκα έκανε το 2-0, ενώ ο Πάσαλιτς στο 83ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μίλαν - Ρόμα

Ή Ρόμα πέρασε νικηφόρα από το Μιλάνο, επικρατώντας με 1-0 της Μίλαν και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Europa League.

Στο πρώτο 45λεπτό οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους ωστόσο οι «τζιαλορόσι» άνοιξαν το σκορ. Ο Ντιμπάλα χτύπησε το κόρνερ και ο Μαντσίνι βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα της Ρώμης.

Μπενφίκα - Μαρσέιγ

Η Μπενφίκα πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, νικώντας τη Μαρσέιγ με 2-1 στη Λισαβόνα.

Η πορτογαλική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Ντι Μαρία, ενώ ο ίδιος πέτυχε και το δεύτερο τέρμα για τους «αετούς» της Λισαβόνας. Ο Ομπαμεγιάνγκ έκανα το 1-2 στο 67ο λεπτό.

Λεβερκούζεν - Γουέστ Χαμ

Η Λεβερκούζεν έκανε το πρώτο βήμα, επικρατώντας με 2-0 της Γουέστ Χαμ και πήρε σημαντικό προβάδισμα για τη ρεβάνς στο Λονδίνο.

Ο Χόφμαν άνοιξε το σκορ στο 83ο λεπτό και ο Μπονιφάς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τλεικό 2-0.