«Κουλούρια» και ανοικτοί λογαριασμοί για Βικτόρια Πλζεν και Φιορεντίνα

«Κουλούρια» και ανοικτοί λογαριασμοί για Βικτόρια Πλζεν και Φιορεντίνα

Sportal newsroom 21:47 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 11.04.2024

Βικτόρια Πλζεν και Φιορεντίνα ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ στην «Ντούσαν Αρένα» και η πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League θα κριθεί στη ρεβάνς της Φλωρεντίας.

Έμειναν στο μηδέν Βικτόρια Πλζεν και Φιορεντίνα και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League στη ρεβάνς στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Σε μία αναμέτρηση που θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς ήταν πολύ κακή με ελάχιστες φάσεις και καθόλου ρυθμό, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο πρώτο τους ματς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «βιόλα» ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας με το μέρος τους, αλλά δυσκολευόντουσαν πολύ να γίνουν επικίνδυνοι. Μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ωστόσο ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Βίντρα να αστοχεί με ένα δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 55' είχαν μία καλή στιγμή με τον Μπελτράν, όμως ο Γέντλιτσκα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του. Στο 78' έχασαν ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία, με τον Χόρι να σουτάρει λίγο άουτ και το ματς να μένει στο 0-0 μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή λόγω ρίψης καπνογόνου στον αγωνιστικό χώρο. Θυμίζουμε ότι από το εν λόγω ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ, αν και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπριζ.