Ο Παπανικολάου πέταξε ένα μπουκάλι νερό με στόχο τον Λαρεντζάκη (vid)
i

printscreen

Ο Παπανικολάου πέταξε ένα μπουκάλι νερό με στόχο τον Λαρεντζάκη (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:25 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 16.06.2023

O Kώστας Παπανικολάου... έκρινε πως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν διψασμένος και του πέταξε με στυλ ένα μπουκάλι νερό. Με αυτό το βίντεο η ΚΑΕ Ολυμπιακός είπε την «Καλημέρα!» ως πρωταθλήτρια Ελλάδας και προανήγγελλε το πάρτι του Σαββάτου (17/6) στο ΣΕΦ.

Αρκετή ώρα πριν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αρχίσουν να ανάβουν καπνογόνα και να πετάνε προς τον αγωνιστικό χώρο ό,τι κρατούσαν στα χέρια τους ή ό,τι μπορούσαν να... προμηθευτούν από το γήπεδο (όπως τα πλαστικά καθίσματα), με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα, το πρώτο αντικείμενο του αγώνα το πέταξε ο Κώστας Παπανικολάου

Βέβαια, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα. Η σκέψη του ήταν αθώα, όπως και η πρόθεσή του. Κατ' αρχάς ήθελα να κρατήσει τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη σε ετοιμότητα εν όψει του ματς και η αλήθεια είναι ότι ο 29χρονος γκαρντ ήταν ήδη σε εγρήγορση. Έπιασε το μπουκάλι, παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήθελε να τον αιφνιδιάσει, ενώ την ίδια ώρα στο πρόσωπό του είχε πράσινα λέιζερ που έρχονταν από την εξέδρα. Δεν ήταν εύκολη δηλαδή η υποδοχή του αντικειμένου. 

Αυτό το χιουμοριστικό στιγμιότυπο επέλεξε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για το πρώτο post στα κοινωνικά δίκτυα τη μέρα που ακολούθησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνοδεύτηκε με το «Kalimera Champions! Όταν πετάς στον φίλο σου ένα μπουκάλι οξειδάνιο, γιατί βλέπεις πως έχει "στεγνώσει"!».

Επίσης, στην ανάρτηση υπήρξε και η υπενθύμιση για το πάρτι των πρωταθλητών που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 17/6 στο ΣΕΦ.