Ο Πλάθα παρέπεμψε το θέμα Καμπενγκέλε στη διοίκηση της ΑΕΚ

Ο Πλάθα παρέπεμψε το θέμα Καμπενγκέλε στη διοίκηση της ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 20:03 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 07.10.2023

Ο Μφιόντου Καμπενγκέλε δεν βρισκόταν στο κλειστό των Λιοσίων και ο Ζοάν Πλάθα δεν πήρε θέση για το θέμα, παραπέμποντας άπαντες στην διοίκηση της ΑΕΚ.

Δεν είναι μόνο η ήττα κόντρα στο Λαύριο την οποία έχει να διαχειριστεί η ΑΕΚ. Η Ένωση παρατάχθηκε χωρίς τον Μπεν ΜάκΛεμορ, που βρισκόταν στο κλειστό των Λιοσίων στην άκρη του πάγκου, αλλά και χωρίς τον Μφιόντου Καμπενγκέλε, ο οποίος όμως απουσίαζε από το κλειστό.

Μάλιστα, ο Καναδός σέντερ δεν βρισκόταν ούτε στην άκρη του πάγκου, με την απουσία του να δημιούργησε ερωτηματικά, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης στο κλειστό των Λιοσίων.

Ο ασταμάτητος Καστανέδα οδήγησε το Λαύριο και «εκτέλεσε» την ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:11 - 07.10.2023

Ο ασταμάτητος Καστανέδα οδήγησε το Λαύριο και «εκτέλεσε» την ΑΕΚ

Ένας εξαιρετικός Χαβιέ Καστανέδα (26π, 7/14 σουτ) οδήγησε εκ του ασφαλούς το Λαύριο απέναντι στην προβληματική ΑΕΚ, υποχρεώνοντας την Ένωση σε εντός έδρας ήττα με 93-98 το «καλημέρα» στην Basket League.

Ο Ισπανός κόουτς μάλιστα ρωτήθηκε για την απουσία του Καμπενγκέλε και αν υπολογίζεται για τη συνέχεια, με τον έμπειρο προπονητή να πετάει το μπαλάκι προς τη διοίκηση της Ένωσης.

«Για όλους τους παίκτες που δεν ήταν στον πάγκο, θα μιλήσει η διοίκηση. Θα είμαι ειλικρινής», ήταν τα λόγια του, χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως ο Καμπενγκέλε δεν είναι δηλωμένος ούτε στη λίστα του ΕΣΑΚΕ, κάτι που δημιουργεί ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.