Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς έβγαλε για φαγητό τον Πολ Τζορτζ στο Μαυροβούνιο (vids)

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς έβγαλε για φαγητό τον Πολ Τζορτζ στο Μαυροβούνιο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:47 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 23.07.2023

Η παρέα μεγαλώνει και ο Πολ Τζορτζ που κάνει διακοπές στα βαλκάνια με την αγαπημένη του Ντανιέλα Ράζιτς συνάντησε τον Σέρβο σέντερ και πρώην συμπαίκτη του στους Κλίπερς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Οι τρεις τους έφαγαν σε ταβέρνα του Μαυροβουνίου και θυμήθηκαν τα παλιά...

Οι διακοπές του Πολ Τζορτζ στη Σερβία και στις γειτονικές χώρες συνεχίζονται. Ο σουπερ σταρ του ΝΒΑ και η σύζυγος του, Ντανιέλα Ράζιτς, περνούν το καλοκαίρι τους στα μέρη καταγωγής της πρώην χορεύτριας και νυν... influencer των κοινωνικών δικτύων. 

Πλέον, η παρέα έχει μεγαλώσει και ο Τζορτζ είχε την ευκαιρία να συναντήσει έναν πρώην συμπαίκτη του στους Κλίπερς και συμπατριώτη της γυναίκας του. Τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Οι δυο τους συναντήθηκαν στην εξοχή του Μαυροβουνίου και απόλαυσαν ένα γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Ταυτόχρονα μοιράστηκαν τη στιγμή με τους διαδικτυακούς τους φίλους την ώρα που τσούγκριζαν τα ποτήρια τους και τους αποθανάτιζε η Ντανιέλα. 

Ο Πολ Τζορτζ συνυπήρξε στο Λος Άντζελες με τον θηριώδη σέντερ των 224 εκατοστών τη σεζόν 2018-19. Ο πρώτος συνεχίζει με τους Κλίπερς, παρέα με τον Κουάι Λέοναρντ, τον Ράσελ Ουέστμπρουκ και δεν αποκλείεται στην παρέα να μπει και ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έχει εξηγήσει στους Σίξερς που θέλει να τον ανταλλάξουν και να τον στείλουν στην ομάδα του Λ.Α. 

Από την άλλη ο Μαριάνοβιτς, έχει μείνει ελεύθερος από τους Χιούστον Ρόκετς και στα 34 του χρόνια ψάχνει ένα ακόμα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Δεν αγχώνεται πάντως, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, καθώς αγωνίζεται στο ΝΒΑ από το 2015 και κάθε χρόνο -έστω την τελευταία στιγμή- βρίσκει ομάδα. 

To Slamball επέστρεψε και ένας NBAer φρόντισε γι' αυτό (vids)
REST OF THE WORLD

09:20 - 23.07.2023

To Slamball επέστρεψε και ένας NBAer φρόντισε γι' αυτό (vids)

Μία μορφή μπάσκετ, το Slamball, που παίζεται σε παρκέ με τραμπολίνα ώστε το κάρφωμα να γίνει πιο εύκολο και πολύ πιο εντυπωσιακό, επέστρεψε δυναμικά στις ΗΠΑ. Ο Μπλέικ Γκρίφιν φρόντισε να μαζευτούν 11 εκατομμύρια δολάρια και οι αγώνες παίρνουν εθνική διάσταση με τηλεοπτική μετάδοση από το ESPN.

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις ΗΠΑ, ενώ πλέον ασχολείται και με την υποκριτική έχοντας στο βιογραφικό του δύο συμμετοχές σε ταινίες. Μία στο Hustler του Άνταμ Σάντλερ με πρωταγωνιστή τον επίσης NBAer Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και μία με τον Κιάνου Ριβς στο John Wick 3.