Ο Πονίτκα επιστρέφει στη δράση κόντρα στο Περιστέρι

Ματέους Πονίτκα

i

© Intime

Ο Πονίτκα επιστρέφει στη δράση κόντρα στο Περιστέρι

Sportal newsroom 14:21 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 09.04.2023

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Ματέους Πονίτκα στο Περιστέρι για το παιχνίδι που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του εγχώριου πρωταθλήματος - Eκτός δωδεκάδας οι Μαντζούκας και Ουόλτερς.

Είχε χτυπήσει στον αστράγαλό στο ματς με τη Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ στις 16 του Μαρτίου και το διάστρεμμα τον ταλαιπώρησε για σχεδόν τρεις εβδομάδες. 

Τώρα, ο Ματέους Πονίτκα επιστρέφει και την Κυριακή (9/4, 15:45) θα αγωνιστεί στο ματς με το Περιστέρι για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Basket League. 

Ο κόουτς Χρήστος Σερέλης υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πολωνού, ο οποίος από το Σάββατο (8/4) προπονείται κανονικά, χωρίς ενοχλήσεις. Αντίθετα, οι Λευτέρης Μαντζούκας και Νέιτ Ουόλτερς δεν θα αγωνιστούν, καθώς ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσεις το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο, ενώ ο Αμερικάνος γκαρντ μένει εκτός καθώς είναι ο... έβδομος ξένος στο πλάνο του Έλληνα τεχνικού. 

O ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε Νίκο Παππά για τον Δήμο της Αθήνας: «Να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής»
ΜΠΑΣΚΕΤ

13:41 - 09.04.2023

O ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε Νίκο Παππά για τον Δήμο της Αθήνας: «Να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής»

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στήριξε την επιλογή του Νίκου Παππά για υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων και μαζί του «θέλουμε να βάλουμε το τρίποντο της αλλαγής στον μεγάλο περίπατο της... ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας».

Ο Ουόλτερς το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στο γόνατό του γεγονός που τον άφησε πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας, με αποτέλεσμα να βγει (προς το παρόν) εκτός πλάνων. 

Οι «Πράσινοι» ανεξαρτήτως αποτελέσματος κόντρα στο Περιστέρι η δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου τους ανήκει, αλλά στόχος τους είναι μία καλή νίκη απέναντι σε μία δυναμική ομάδα του πρωταθλήματος. Οι «Πρίγκιπες» του Βασίλη Σπανούλη, άλλωστε αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θα κάνουν τα πάντα για να διατηρηθούν στην τετράδα και να παίξουν με πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των play offs.