Ο Ρόντα Χόλις Τζέφερσον αποκαλύπτει στο Sportal την στιγμή που ένιωσε... Κόμπε Μπράιαντ (vid)

Ο Ρόντα Χόλις Τζέφερσον αποκαλύπτει στο Sportal την στιγμή που ένιωσε... Κόμπε Μπράιαντ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:24 - 29.08.2023

Ο παίκτης που χάρισε τις πιο έντονες συγκινήσεις της ημέρας στην Mall of Asia Arena, Ρόντα Χόλις Τζέφερσον απάντησε στο Sportal για τις ιαχές «Κόμπε, Κόεμπ» για χάρη του και αποκάλυψε την στιγμή που ένιωσε σαν τον Black Mamba.

Αποστολή στη Μανίλα

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA δεν είναι λίγοι οι παίκτες που φέρνουν λάμψη και ομορφαίνουν το παιχνίδι με την παρουσία τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Ρόντα Χόλις Τζέφερσον, που στα πρώτα 2 παιχνίδια της φάσης των ομίλων αποτελεί την πιο fun to watch περίπτωση στο στρατόπεδο της εθνικής ομάδας της Ιορδανίας.

O Chap προσπάθησε να κερδίσει... μόνος του τη Νέα Ζηλανδία, κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, όμως όταν ξέμεινε από δυνάμεις η χώρα της Μέσης Ανατολής δεν ειχε απαντήσεις, γνωρίζοντας ακόμα μια ήττα. Παρ' όλα αυτά, όλοι έχουν να θυμούνται την μεγαλειώδη εμφάνιση του άλλοτε παίκτη των Μπρούκλιν Νετς και των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο παρκέ της Mall of Asia Arena.

Παρά την ήττα, κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ο οποίος αναγνώρισε την μεγάλη εμφάνισή του. Άλλωστε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης οι φίλαθλοι στις εξέδρες φώναζαν ρυθμικά «Κόμπε, Κόμπε», για χάρη του.

«Είναι τιμή», είπε αρχικά στην απάντησή του στο Sportal επί του θέματος, για να προσθέσει «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είχα τη δυνατότητα να δουλέψω μαζί του, να κάνω προπονήσεις μαζί του, να μάθω από αυτόν. Το να είμαι εδώ και να ακούω το όνομά του να γίνεται σύνθημα, αυτό σου λέει ότι ζει μέσα από το μπάσκετ. Ήταν σπουδαίο».

Ο τρόπος που κινούνταν στο παρκέ θύμιζε αρκετά τον θρύλο των Λέικερς. Από την προσπάθεια για drive ή jump shot, μέχρι την όλη κινησιολογία του, υπήρχε πολύ... Κόμπε Μπράιαντ στον Ρόντα Χόλις Τζέφερσον.

«Ο κολλητός μου, Σαμπάζ Νέιπιερ, μου λέει συνέχεια να κάνω τεστ DNA γιατί ο Κόμπε είναι ξάδερφός μου και δεν το ξέρω», ανέφερε χαριτολογώντας, πριν σταθεί στη στιγμή που ένιωσε την Mamba Mentality να τον διαπερνά στο παιχνίδι.

Ποια ήταν αυτή; «Στο τρίποντο και φάουλ, που σκόραρα 4 πόντους. Ένιωσα ότι ήταν μαζί μου εκείνη τη στιγμή».

Κι αν δεν την είδατε, ή δεν την θυμάστε, μπορείτε να την δείτε παρακάτω και να αναρωτηθείτε κι εσείς, ήταν η πιο... Κόμπε στιγμή του;