O Στέφεν Κάρι έγινε συνέταιρος με την εταιρεία που μέχρι πρότινος ήταν απλώς ο χορηγός του

Στέφεν Κάρι

i

© photo by Thearon W. Henderson / Getty Images / Ideal Images

O Στέφεν Κάρι έγινε συνέταιρος με την εταιρεία που μέχρι πρότινος ήταν απλώς ο χορηγός του

Γιώργος Γαβριλάκης 10:05 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 09.04.2023

Η συνεργασία του με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης Under Armour ξεκίνησε το 2013, αλλά πλέον ο Στέφεν Κάρι δεν είναι απλώς το κεντρικό πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της. Είναι συνεργάτης, καθώς έλαβε 75 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές και εκτός των άλλων είναι και διευθυντής στο τμήμα παραγωγής των παπουτσιών του.

To 2009 εμφανίστηκε στο ΝΒΑ και τότε φορούσε παπούτσια της Nike. Το 2013 πήρε μεταγραφή για την Under Armour και η ανερχόμενη τότε εταιρία αθλητικής ένδυσης ευτύχησε ο... ήρωάς της να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. 

Ο Στέφεν Κάρι φορώντας από την κορυφή μέχρι τα νύχια προϊόντα της εταιρίας από τη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και η Under Armour ένιωσε περήφανη. Επίσης, από ανερχόμενος όμιλος έγινε... κολοσσός!

Το ΝΒΑ ξεκινά έρευνα για τη συμπεριφορά των Μάβερικς στον τελευταίο τους αγώνα και έρχεται... πρόστιμο!
NBA

09:00 - 09.04.2023

Το ΝΒΑ ξεκινά έρευνα για τη συμπεριφορά των Μάβερικς στον τελευταίο τους αγώνα και έρχεται... πρόστιμο!

Οι Μάβερικς επέλεξαν να... χάσουν στο παιχνίδι με τους Σικάγο Μπουλς και να αποκλειστούν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η συμπεριφορά τους αυτή βρίσκεται στο μικροσκόπιο του ΝΒΑ και προβλέπεται βαρύ πρόστιμο για το «tanking».

Τώρα ήρθε η ώρα οι δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και ο 35χρονος κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ πλέον κατέχει και μετοχές της εταιρείας. Μάλιστα, του προσφέρθηκε ένα μετοχικό πακέτο ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα κατοχυρωθούν μέσα στο διάστημα 2029-2034. Επίσης, ο Κάρι έχει ήδη διευθυντικό τίτλο και ρόλο στο τμήμα της Under Armour που σχεδιάζει και παράγει τα παπούτσια με την υπογραφή του. 

Επιπλέον, φημολογείται πως πολύ σύντομα οι δύο πλευρές θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους εφόρου ζωής. Ότι δηλαδή, έχει κάνει η Nike με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Μάικλ Τζόρνταν και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και η Reebok με τον Σακίλ Ο'Νιλ και τον Άλεν Αϊβερσον