Ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς είναι ζευγάρι με γυναίκα που έχει κόρη στην ηλικία του

Μπερνίς Μπούργκος, Τζέιλεν Μπράουν

i

© Instagram & Getty Images

Ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς είναι ζευγάρι με γυναίκα που έχει κόρη στην ηλικία του

Sportal newsroom 11:50 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 03.03.2023

Το νέο ζευγάρι της ΝΒΑ showbiz είναι ο Τζέιλεν Μπράουν με την πρώην του ράπερ Drake, η οποία έχει 26 ετών κόρη. Δηλαδή, συνομήλικη με τον All-Star φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς.

Μετά τον χωρισμό της με τον Drake η Μπερνίς Μπούργκος έκανε στροφή στην καριέρα της. Μετά από πολλές... μικροχρόνιες σχέσεις με ράπερ, τράπερ και διάφορους διάσημους (ή άσημους) της μουσικής και ιντερνετικής βιομηχανίας, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΝΒΑ -όπως τόσες και τόσες instagram model influencers, όπως δηλώνουν στην εφορία. 

Μάλιστα, η Μπούργκος είναι ήδη ερωτευμένη και το άνθρωπος που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο All-Star φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς, Τζέιλεν Μπράουν. Οι δυο τους φημολογείται ότι είναι ήδη ζευγάρι και μάλιστα εκτός από φωτιά υπάρχουν και σημάδια καπνού. 

Πάντως, η showbiz ασχολείται περισσότερο, όχι με την διαφορά ηλικίας τους, αλλά με το γεγονός ότι η δεσποινίς Μπούργκος έχει δύο κόρες. Να της ζήσουν, απλώς η μεγάλη τη κόρη Άσλεϊ, η οποία επίσης ασχολείται με το μόντελινγκ, είναι 26 ετών. Δηλαδή, έχει ακριβώς την ίδια ηλικία με τον Τζέιλεν Μπράουν, το νέο φίλο της μητέρας της. 

Ο Μπράουν πάντως, είναι... κελεπούρι. Πέραν, από νιάτα και ομορφιά, ο σούπερ σταρ του «μαγικού πλανήτη» έχει ετήσιο μισθό πάνω από 28 εκατομμύρια δολάρια για φέτος και περισσότερα από 30 εκατομμύρια τη νέα σεζόν.