O Τζο Ράγκλαντ στο Sportal: «Έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε έως εδώ - Αυτά έχω μάθει από τον Σπανούλη» (vid)

Ο Τζόε Ράγκλαντ στο Sportal

O Τζο Ράγκλαντ στο Sportal: «Έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε έως εδώ - Αυτά έχω μάθει από τον Σπανούλη» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 15:36 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 03.04.2024

Ο ηγέτης του Περιστερίου, Τζο Ράγκλαντ, δίνει μέσω του Sportal το σύνθημα για το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Βόννη και επισημαίνει το Spanoulis Effect στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Το Περιστέρι έχει γράψει ιστορία, όμως δεν σταματάει εδώ. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κατάφερε να τρυπήσει το ταβάνι της στο BCL και πλέον απέχει ελάχιστα βήματα από το Final 4 της διοργάνωσης. Για να φτάσει στο Βελιγραδι όμως θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της κατόχου του τίτλου.

Η Βόννη περιμένει τους κυανοκίτρινους σε μια πολύ κομβική αναμέτρηση, η οποία θα καθορίσει πολλά για τη συνέχεια της σειράς. Είναι όμως το πιο κομβικό παιχνίδι;

«Σίγουρα είναι», είπε χωρίς δεύτερη σκέψη ο Τζο Ράγκλαντ, μιλώντας στο Sportal ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (3/4), δίνοντας παράλληλα και το στίγμα των σκέψεων του ενόψει του αγώνα.

Σχετικά με το κλίμα εντός των τειχών για το Game 1 της Γερμανίας εξήγησε ότι «έχουμε προπονηθεί σκληρά, έχουμε δουλέψει σκληρά και θα δούμε τι θα γίνει στο παιχνίδι. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Η ανυπομονησία είναι μεγάλη στα ενδότερα του Περιστερίου, χωρίς όμως τα μυαλά να φεύγουν από το κεφάλι τους. Όλοι θέλουν να μείνουν στο πλάνο, όπως έκαναν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. «Θα δούμε φίλε, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι μια σκληρή ομάδα. Οι ομάδες σε αυτό το σημείο της σεζόν, στο Top 8 είναι όλες καλές και θα πρέπει να προετοιμαστούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, ο κόσμος του Περιστερίου ζήτησε την κατάκτηση του BCL. Οι φίλοι της ομάδας δεν σταματούν να ονειρεύονται, καθώς η πορεία του συνόλου του Βασίλη Σπανούλη έχει γεννήσει προσδοκίες.

Μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο BCL είναι στο μυαλό όλων «Είναι στόχος μας. Έχουμε δουλέψει γι' αυτό όλη τη σεζόν. Επιτέλους είμαστε εδώ και θα δουλέψουμε σκληρά για να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία μας», υπογράμμισε ο χαρισματικός γκαρντ που έκανε ειδική αναφορά στον προπονητή του και όσα έχει μάθει από αυτόν τη φετινή σεζόν.

«Το πώς δείχνει τώρα! Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τα πάντα έχουν μια ροή. Ακόμα μαθαίνω από αυτόν, μας διδάσκει ακόμα και αποδέχομαι κάθε πληροφορία που λαμβάνω για το τι είναι καλύτερο και μαζί με την δική μου εμπειρία τα πάντα κυλούν πάρα πολύ ομαλά», ήταν τα λόγια του.