Ο Ζάιον Ουίλιαμσον είναι έτοιμος να δώσει... απαντήσεις: «Βρίσκεται στο γήπεδο πιο πολύ από ποτέ!»

Ζάιον Ουίλιαμσον

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον είναι έτοιμος να δώσει... απαντήσεις: «Βρίσκεται στο γήπεδο πιο πολύ από ποτέ!»

Χρήστος Τσάλτας 08:52 - 20.09.2023

Έτοιμος να δώσει απαντήσεις την σεζόν που έρχεται είναι ο Ζάιον Ουίλιαμσον, καθώς αυτό το καλοκαίρι περνάει ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο, όπως αποκάλυψε υψηλόβαθμο στέλεχος των Νιου Όρλινς Πέλικανς.

Την περσινή σεζόν βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής, καθώς ένας τραυματισμός έβαλε πρόωρα τέλος στην παρουσία του εντός παρκέ, μόλις λίγους μήνες μετά την υπογραφή supermax συμβολαίου με τους Πέλικανς. Για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης άλλωστε ο Ζάιον Ουίλιαμσον δεν είναι απλά μια επένδυση, αλλά ένας πυλώνας γύρω από τον οποίο θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους.

Ο ίδιος ο Ουίλιαμσον μάλιστα, έπειτα από μια ταραχώδη σεζόν και πολλά επικριτικά σχόλια, φαίνεται πως το έχει πάρει προσωπικά. Διότι είναι αποφασισμένος να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο και να δώσει απαντήσεις σε όσους τον θεωρούν τελειωμένο.

«Μπορώ να πω ότι ο Ζάιον Ουίλιαμσον βρίσκεται στο γυμναστήριο των Πέλικανς πιο πολύ απ' ότι σε όλη την καριέρα του, κατά τη διάρκεια αυτής της offseason», ήταν η τοποθέτηση του αντιπροέδρου των μπασκετικών δραστηριοτήτων της ομάδας, Ντέιβιντ Γκρίφιν, που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον απόφοιτο του Duke, ο οποίος αυτή τη σεζόν θέλει να δώσει απαντήσεις και να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Ουίλι Γκριν άλλωστε περιμένει πολλά τόσο από τον Ουίλιαμσον, όσο και από τον Μπράντον Ίνγκραμ την ερχόμενη σεζόν, με τους δύο παίκτες να είναι οι πυλώνες γύρω από τους οποίους θέλει να «χτίσει» την ομάδα της νέας σεζόν, με στόχο μια ανταγωνιστική πορεία και παρουσία στα πλέι οφ του ΝΒΑ ξανά.