Οι δέκα καλύτερες στιγμές από την πρεμιέρα της Basket League - Ο Κόφι του Προμηθέα στην κορυφή του Top 10 (vid)

Οι δέκα καλύτερες στιγμές από την πρεμιέρα της Basket League - Ο Κόφι του Προμηθέα στην κορυφή του Top 10 (vid)

Sportal newsroom 15:20 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 12.10.2023

To δυναμικό κάρφωμα του Κρις Κόφι του Προμηθέα στο καλάθι του ΠΑΟΚ, ήταν η καλύτερη και ποιο εντυπωσιακή στιγμή της πρώτης αγωνιστικής στη Basket League.

O Προμηθέας ήταν ο κεντρικός άξονας της πρώτης αγωνιστικής στη Basket League και αυτό δεν είχε να κάνει μόνο με την εντυπωσιακή του νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ. Διότι πέραν από τους δύο βαθμούς και το ξεκίνημα με το... δεξί, είδαν και τον Χάντερ Χέιλ να βάζει 32 πόντους, να έχει 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και λίγες ώρες αργότερα αργότερα πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της πρεμιέρας

Τώρα, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε για τα highlight της αγωνιστικής και στην πρώτη θέση αυτών τοποθετήθηκε ένας άλλος παίκτης του Προμηθέα. Συγκεκριμένα, ο Κρις Κόφι ναι μεν έβαλε μόνο 8 πόντους, αλλά οι δύο εξ αυτών ήρθαν με τόσο εντυπωσιακό τρόπο που βρέθηκε στο Νο 1 της λίστας. Το κάρφωμά του ήταν δυναμικό και θεαματικό και ξεπέρασε ολόκληρο τον ανταγωνισμό. 

Ο Γιώργος Μπόγρης ανακοινώθηκε επίσημα από το Μαρουσι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:11 - 12.10.2023

Ο Γιώργος Μπόγρης ανακοινώθηκε επίσημα από το Μαρουσι

Λίγη ώρα μετά την αρχική συμφωνία ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση της συνεργασίας τους. Το Μαρούσι απόκτησε τον 34χρονο σέντερ, Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος συνεχίζει στα βόρεια προάστια της Αττικής τη μακρά του πορεία στα γήπεδα του μπάσκετμπολ.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Εξέβιερ Καστανέδα του Λαυρίου και ένα από τα... μεγάλα του σουτ που οδήγησαν στη νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ στο Νο 3 τοποθετήθηκε το follow κάρφωμα του Νέιτ Ρένφρο του Περιστερίου.