Βγήκε... μπροστά ο Σπανούλης μετά την «44άρα» από τον Παναθηναϊκό!

Βασίλης Σπανούλης

i

©Intime

Βγήκε... μπροστά ο Σπανούλης μετά την «44άρα» από τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Καλαμπάκας 19:12 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 15.05.2023

Ο Βασίλης Σπανούλης θέλησε να αναλάβει την ευθύνη της βαριάς ήττας του Περιστερίου από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 101 - 57 και ο κόουτς της ομάδας των δυτικών προαστίων δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Δεν είχε διάθεση για υπεκφυγές ο Βασίλης Σπανούλης μετά την βαριά ήττα του Περιστερίου από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο κόουτς της ομάδας των δυτικών προαστίων, στις δηλώσεις του για τον αγώνα, ανέλαβε την ευθύνη για την αδιαφορία που επέδειξαν οι παίκτες του, σημειώνοντας ότι οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα στον αγώνα. Είπε ακόμα ότι για τον ίδιο είναι παράξενο να βλέπει τέτοια εικόνα στην ομάδα του, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Ήταν πολύ παράξενο για εμένα να βλέπω αυτήν την εικόνα της ομάδας. Ίσως είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε εικόνα αδιαφορίας και γι' αυτήν την εικόνα ο μοναδικό υπεύθυνος είμαι εγώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν ήταν ωραίο για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο ή και για όσους είδαν το ματς από την τηλεόραση να έχουμε αυτήν την εικόνα».

Στη συνέχεια μίλησε για την αγωνιστική απραξία του Περιστερίου: «Η απραξία δεν ήταν καλή για καμία από τις δύο ομάδες. Εμείς προερχόμασταν από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, είχαμε καλό μομέντουμ αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έπρεπε να περιμένουμε 20 ημέρες. Όμως δεν είναι αυτή δικαιολογία για την εικόνα της ομάδας».