Οι διαδοχικές πανηγυρικές αναρτήσεις του Ντόντσιτς για τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι διαδοχικές πανηγυρικές αναρτήσεις του Ντόντσιτς για τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 22:26 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 21.05.2023

O Λούκα Ντόντσιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για τη τεράστια νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό και... αντέδρασε με τρεις πανηγυρικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει κατακτήσει δύο φορές της Euroleague με τη φανέλα της Ρεάλ. Στη Μαδρίτη... ανδρώθηκε, εκεί ανέπτυξε τα προσόντα του και τώρα μεγαλουργεί στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς. 
 

Πάντα όμως, έχει την προσοχή του στην Euroleague γενικά, αλλά και ειδικά στη Βασίλισσα. Είναι η αγαπημένη του ομάδα και το έχει πει δεκάδες φορές. Στη Zalgirio Arena δεν εμφανίστηκε -ή τουλάχιστο κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι. 

Είδε το παιχνίδι προφανώς από την τηλεόραση κάπου στον... πλανήτη και στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του. Όταν ο Σέρχι Ροντρίγκεθ έβαλε το τρίποντο που μείωσε στον πόντο έγραψε «Τσάτσο!» με μακρόσυρτο το τελευταίο γράμμα του nick name του Ισπανού γκαρντ, ενώ όταν σκόραρε ο Σέρχιο Γιουλ στο καλάθι που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα επανέλαβε το όνομα του πρώην συμπαίκτη του. 

Ακολούθησε η... συνολική του ανάρτηση με τον Σλοβένο σούπερ σταρ να δηλώνει: «Απίστευτο, απίστευτο!!! Πάμε Μαδρίτη! Τίποτα άλλο!»