Επίσημο: Στους Σανς ο Βόγκελ

Φρανκ Βόγκελ

i

Twitter / Phoenix Suns

Επίσημο: Στους Σανς ο Βόγκελ

Νίκος Καλαμπάκας 21:30 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 06.06.2023

Οι Φοίνιξ Σανς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος παρουσιάζεται το βράδυ της Τρίτης (6/6, 22.00). Δείτε όσα θα πει στο livestreaming.

Ήταν γνωστό ότι ο Φρανκ Βόγκελ θα ήταν ο διάδοχος του Μόντι Γουίλιαμς στον πάγκο των Σανς. Τώρα πήρε και επίσημη μορφή, αφού η ομάδα του Φοίνιξ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον νέο κόουτς, καλωσορίζοντάς τον στην ομάδα. 

Στο tweet τους οι Σανς αναφέρουν ότι είναι σημαντική μέρα για τον οργανισμό στην προσπάθειά του να χτίσει μια ομάδα που θα έχει τα στοιχεία του πρωταθλητή μέσα κι έξω από τα παρκέ. Χαρακτηρίζουν τον νέο προπονητή ως κάποιον που καταλαβαίνει απόλυτα πως κερδίζεται ένα πρωτάθλημα, πράγμα που είναι προτεραιότητα στο Φοίνιξ.

Γκρίφιν: «Μίλησα με τον Γιάννη και θέλει κι άλλο πρωτάθλημα με τους Μπακς» (vid)
NBA

20:33 - 06.06.2023

Γκρίφιν: «Μίλησα με τον Γιάννη και θέλει κι άλλο πρωτάθλημα με τους Μπακς» (vid)

Ο νέος κόουτς των Μιλγουόκι Μπακς, Έιντριαν Γκρίφιν, έδωσε συνέντευξη Τύπου κατά την οποία αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του είπε ότι θέλει και άλλο πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι.

Ακόμα επισημαίνουν ότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος ώστε να συνεχίσει το χτίσιμο μιας κορυφαίας ομάδας σε όλα τα σπορ.

«Είναι τιμή να αναλαμβάνω τους Σανς. Είναι ένας πρώτης τάξεως οργανισμός, μία ομάδα με τεράστιο ταλέντο, η οποία θέλει να κερδίζει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω εδώ» ανέφερε από την πλευρά του ο νέος κόουτς.

Δείτε live την παρουσίασή του: