Κόντρα στους Κλίπερς οι Μπακς θέλουν να διευρύνουν το σερί τους
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο / © photo by Dylan Buell / Getty Images / Ideal Images

Κόντρα στους Κλίπερς οι Μπακς θέλουν να διευρύνουν το σερί τους

Νίκος Καλαμπάκας 19:49 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 02.02.2023

Οι Μιλγουόκι Μπακς τρέχουν σερί τεσσάρων νικών και τα ξημερώματα της Παρασκευής 3/2 θέλουν να βάλουν στα... σχοινιά και τους Κλίπερς.

Την πέμπτη τους σερί νίκη θα επιδιώξουν να πάρουν οι Μιλγουόκι Μπακς τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/2, 05.00 ώρα Ελλάδας), υποδεχόμενοι τους Λος Άντζελες Κλίπερς. 

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχοντας πλέον τον ίδιο και τους Χολιντέι και Μίντλετον υγειείς, έχει καταφέρει να χτίσει ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών και σε λίγες ώρες θα επιδιώξει να το μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Τα «ελάφια» προέρχονται από νίκη επί των Χόρνετς, με τον Greek Freak να σημειώνει 34 πόντους και να μαζεύει 18 ριμπάουντ και τους Μίντλετον και Χολιντέι να προσθέτουν από 18 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Οι Μπακς ευελπιστούν ότι ο Γιάννης θα προσθέσει μια ακόμα φοβερή εμφάνιση στο ενεργητικό του και θα τους οδηγήσει στη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα με σπουδαίους αστέρες όπως ο Καουάι Λέοναρντ και ο Πολ Τζορτζ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ φέτος είναι τρίτος καλύτερος σκόρερ της διοργάνωσης, πίσω από τους Τζόελ Εμπίντ και Λούκα Ντόντσιτς. Οι 31.8 πόντοι που σημειώνει κατά μέσο όρο στα παιχνίδια της φετινής regular season είναι αριθμός που δίνει νίκες στην ομάδα του,  η οποία βασίζεται στην εκτελεστική δεινότητα του Έλληνα παίκτη.