Οι παρατάσεις πληγώνουν τους Ουόριορς και «τσαλακώνουν» τον Κάρι!
i

Lachlan Cunningham/Getty Images

Οι παρατάσεις πληγώνουν τους Ουόριορς και «τσαλακώνουν» τον Κάρι!

Νίκος Καλαμπάκας 18:02 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 02.02.2023

Ο Στεφ Κάρι μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο όμως όταν οι αγώνες οδεύουν προς την παράταση χάνει το δολοφονικό του ένστικτο και δεν βρίσκει το καλάθι με τίποτα...

Μπορεί να τον έχουν ονομάσει «δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο», όμως ακόμα και ο Στεφ Κάρι, ένας από τους πλέον δεινούς σουτέρ στην ιστορία του NBA, μπορεί να «τσαλακωθεί».

Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ: «Σαρωτικοί» Σέλτικς, τρομερός Λίλαρντ με 42 πόντους κόντρα στους Γκρίζλις (vids)
NBA

08:55 - 02.02.2023

Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ: «Σαρωτικοί» Σέλτικς, τρομερός Λίλαρντ με 42 πόντους κόντρα στους Γκρίζλις (vids)

Οι Μπόστον Σέλτικς ήταν σαρωτικοί στην έδρα τους κόντρα στους ελλιπείς Μπρούκλιν Νετς, τους οποίους και συνέτριψαν με το εκκωφαντικό 139-96! Αναλυτικά όλα όσα έγιναν το βράδυ στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Αν υπαρχει ένας clutch παίκτης αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ που δικαιούται τον τίτλο του κορυφαίου, αυτός είναι σίγουρα ο γκαρντ του Γκόλντεν Στέιτ. Ο Κάρι έχει πετύχει πολλά «μεγάλα» καλάθια στην καριέρα του, όμως τα τελευταία δύο χρόνια έχει κι ένα στατιστικό που του χαλάει τα νούμερα!

Τα τελευταία δύο χρόνια ο ηγέτης των Ουόριορς δεν μπορεί να βρει στόχο στα παιχνίδια που οδηγούνται στην παράταση. Συγκεκριμένα στα δύο τελευταία χρόνια η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ έχει παίξει πέντε παρατάσεις με τον ηγέτη της στο παρκέ. Ο Κάρι έχει σημειώσει σε αυτούς τους αγώνες μόλις 1/13 σουτ και μόλις 7 πόντους (με τις βολές). 

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ έχουν χάσει σε εννιά συνεχόμενα ματς που οδηγήθηκαν στην παράταση  δεν έχουν γευθεί τη χαρά της νίκης και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των «πολεμιστών» πρέπει να βρουν τη λύση ώστε να μην παρουσιάζουν αυτή την εικόνα στα έξτρα πεντάλεπτα. 

Για την ιστορία, το Γκόλντεν Στέιτ γνώρισε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/2 ήττα από τη Μινεσότα με σκορ 114-119. Ο Στεφ Κάρι σημείωσε 29 πόντους, όμως δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.