Νίκολα Γιόκιτς, σταμάτα να κάνεις πλάκα
i

Νίκολα Γιόκιτς / twitter @nuggets

Νίκολα Γιόκιτς, σταμάτα να κάνεις πλάκα

Πάνος Μαλακτάρης • 12:31 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Άφωνο άφησε για ακόμα μια φορά το κοινό ο Νίκολα Γιόκιτς με μια μαγική του ενέργεια τα ξημερώματα

Το μπάσκετ, τα έχουν πει πολλοί πριν από εμάς, δεν είναι τόσο πολύπλοκο άθλημα. Επιπλέον, το μυαλό παίζει μεγάλο ρόλο, πέρα από τα γυμνασμένα σώματα των υπεραθλητών που όλο και περισσότερο βλέπουμε να επικρατούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Νίκολα Γιόκιτς. 

Οι στιγμές που ο Αντετοκούνμπο έστειλε τις Σφήκες της Σάρλοτ πίσω στη φωλιά τους (vid)
NBA

06:31 - 01.02.2023

Οι στιγμές που ο Αντετοκούνμπο έστειλε τις Σφήκες της Σάρλοτ πίσω στη φωλιά τους (vid)

Με 34 πόντους και 18 ριμπάουντ, έψογα στατιστικά -ακόμα και στις βολές- ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε μία ακόμα νίκη. Την πέμπτη στη σειρά. Δείτε τα highlights του Greek Freak.

Ο 27χρονος «Τζόκερ» μας έχει αποδείξει το άνωθεν σκεπτικό ουκ ολίγες φορές στα παρκέ του ΝΒΑ, κάτι που φρόντισε να κάνει ακόμα μια φορά τα ξημερώματα στη νίκη των Νάγκετς επί των Πέλικανς. Πέρα από ακόμα ένα triple double που σημείωσε ο Σέρβος άσσος, φρόντισε να μας χαρίσει μια αξέχαστη ενέργεια. 

Σε μια επίθεση του Ντένβερ λίγο πριν εκπνεύσει το ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ όλοι περίμεναν μία σκαστή πάσα από αυτές που μας έχει συνηθίσει, αποφάσισε να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Με μια υπερβολικά απλή μα ταυτόχρονα ευφυή ντρίμπλα άφησε σύξυλους ούτε λίγο ούτε πολύ 3 (!) αντιπάλους του, φτάνοντας ως το lay up. 

Τα λόγια είναι πραγματικά περιττά, απλά πατήστε το play και απολαύστε ξανά και ξανά την απλότητα και το μπασκετικό iq του Σέρβου.