Οι ορδές των Παρτιζάνων στο δρόμο προς τη «Χάλα Πιονίρ» (vids)

Οι ορδές των Παρτιζάνων στο δρόμο προς τη «Χάλα Πιονίρ» (vids)

Sportal newsroom 19:16 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 27.01.2023

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Παρτιζάν και σε λίγη ώρα (27/1, 20.00) ξεκινά η μεγάλη «μάχη» της Σερβίας. Οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων ξεκίνησαν την πορεία του από το κέντρο του Βελιγραδίου μέχρι το γήπεδο και η ατμόσφαιρα… μυρίζει μπαρούτι!

Στο πρώτο γύρο της Euroleague ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε στην έδρα της Παρτιζάν με το νικητήριο τρίποντο του Νεμάνια Νέντοβιτς. Τώρα ήρθε η ώρα της ρεβάνς και οι φίλαθλοι της Παρτιζάν έχουν ξεκινήσει ήδη την πορεία του προς τη «Χάλα Πιονίρ». Θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και φαίνονται αγριεμένοι και… χιλιάδες. 

Στο γήπεδο θα βρίσκονται οπαδοί και των δύο ομάδων, όπως συνηθίζεται στη Σερβία. Στο πρώτο ματς στην Stark Arena είχαν βρεθεί 2.000 οπαδοί του Αστέρα και τώρα το ίδιο θα κάνουν και οι «Παρτιζάνοι». Η παρουσία τους στο γήπεδο αποκλείεται να μην γίνει αισθητή, ενώ η πόλη ήδη έχει πάρει άρωμα και γεύση από τη μεγάλη συνάντηση.

Χτύπησαν τον Λεσόρ

Έξω από τη «Χάλα Πιονίρ», γνωστή πλέον ως «Aleksandar Nikolić Hall», αρκετή ώρα πριν από το ματς οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα είχαν συγκεντρωθεί με σκοπό να αποθεώσουν και να τονώσουν τους παίκτες της ομάδας τους. Το έκαναν με το που εμφανίστηκαν. Περίμεναν όμως και τους αντιπάλους και όταν είδαν τον Ματίας Λεσόρτ της Παρτιζάν του πέταξαν κάτι (ευτυχώς ελαφρύ) στο κεφάλι. 

Tags: