Δυναμώνουν με Χέιγουορντ οι Θάντερ - Που θα συνεχίσει ο Μίτσιτς

Γκόρντον Χέιγουορντ

Δυναμώνουν με Χέιγουορντ οι Θάντερ - Που θα συνεχίσει ο Μίτσιτς

Χρήστος Τσάλτας 18:14 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 08.02.2024

Σημαντική κίνηση για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που κάνουν δικό τους τον Γκόρντον Χέιγουορντ και βάζουν στη μηχανή τους έναν βετεράνο φόργουορντ με εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο. Στη Σάρλοτ ο Μίτσιτς

Έναν βετεράνο με εμπειρία στο υψηλό επίπεδο αναζητούσαν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για να αναβαθμίσουν το επίπεδο του ρόστερ τους και βρήκαν τον... εκλεκτό στο πρόσωπο του Γκόρντον Χέιγουορντ.

Αν και σε πρώτη φάση ο παίκτης που είχαν «εστιάσει» ο Σαμ Πρέστι και οι συνεργάτες του ήταν ο Αντρέ Ντράμοντ, από τη στιγμή που υπήρξε πεδίο επαφής με τους Χόρνετς για ανταλλαγή του Χέιγουορντ τα πάντα πήραν τον δρόμο τους, με την ομάδα της OKC να μπαίνει στο φίνις της σεζόν με μια πολύ σημαντική προσθήκη.

Μάλιστα για να προχωρήσει η υπόθεση οι Θάντερ δεν χρειάστηκε να αλλάξουν άρδην τον κορμό τους, καθώς έδωσαν τον Τρε Μαν και τον Ντάβις Μπέρτανς για να ολοκληρωθεί το deal των δύο πλευρών. Το θετικό για τους «κεραυνούς» είναι ότι δεν χρειάστηκε να δώσουν κάποιο ντραφτ πικ, «θυσιάζοντας» επί της ουσίας τον Μαν, ο οποίος την τελευταία διετία ήταν μέλος της 2nd unit των Θάντερ.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, στα ανταλλάγματα συμπεριλήφθηκε και ο Βάσα Μίτσιτς, με τον άλλοτε σταρ της Έφες να έχει μπροστά του μια νέα ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του, αυτή τη φορά με τη Σάρλοτ

Έπειτα από 3,5 χρόνια στην Σάρλοτ, για λογαριασμό των Χόρνετς, στους οποίους αγωνίζεται από τη σεζόμν 2020-21, ο Γκόρντον Χέιγουορντ επιστρέφει στη Δύση, για χάρη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, έχοντας σημαντικό ρόλο στο πλάνο του Μαρκ Νταϊγκνόλτ, ως παίκτης που θα πλαισιώνει τους Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Τσετ Χόλμγκρεν, Τζος Γκίντι και Λου Ντορτ.

Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης