Ολόκληρο το βίντεο με τον Σον Κεμπ να πυροβολεί και την αστυνομία να τον καταδιώκει

Σον Κεμπ

i

Photo by Jeff Halstead/Icon Sportswire via Getty Images

Ολόκληρο το βίντεο με τον Σον Κεμπ να πυροβολεί και την αστυνομία να τον καταδιώκει

Sportal newsroom 18:06 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 09.03.2023

Τον γύρο του κόσμου κάνει από το πρωί της Πέμπτης 9/3 η είδηση ότι ο Σον Κεμπ μεταφέρθηκε σε φυλακή έπειτα από συμπλοκή με πυροβολισμούς στην οποία συμμετείχε.

Ο πρώην αστέρας του NBA βρισκόταν σε ένα πάρκινγκ και είχε διένεξη με έναν άνδρα. Ξαφνικά ο Σον Κεμπ έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος του άλλου άνδρα χωρίς να έχει αναφερθεί τραυματισμός. 

Ο πρώην παίκτης των Σούπερσόνικ Σιάτλ στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς κάτι θάμνους και προσπάθησε να κρύψει το όπλο του. Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από πολίτες πουυ ήταν αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται ότι προσπαθεί στη συνέχεια να διαφύγει με το αυτοκίνητό του. 

Ο Κεμπ μπαίνει μέσα σε αυτό σαν να μη συμβαίνει τίποτα και προσπαθεί να φύγει από το πάρκινγκ, όμως ένας αστυνομικός ακολουθεί την πορεία του.

Ο Σον Κεμπ φοράει ένα κόκκινο γιλέκο και όταν σταματάει να πυροβολεί και κρύβει το όπλο. Η αστυνομία αναφέρει ότι ένα αυτοκίνητο διέφυγε από το σημείο ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΤΖΜ η κατηγορία του πυροβολισμού επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και δέκα ετών. 

Ο πρώην παίκτης του Σιάτλ παραμένει υπό κράτηση στη φυλακή της κομητείας Πιρς. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σον Κεμπ έχει προβλήματα με το νόμο. Το 2005 και το 2006 είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών.