Οι Μπακς βρήκαν λύσεις και νίκησαν στο Ορλάντο χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Χόλιντεϊ (vid)

Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ

i

© photo by Thearon W. Henderson / Getty Images / Ideal Images

Οι Μπακς βρήκαν λύσεις και νίκησαν στο Ορλάντο χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Χόλιντεϊ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 06:37 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 06:43 - 08.03.2023

Ο Μπρουκ Λόπεζ έβαλε 26 πόντους ο Κρις Μίντλετον και ο Τζιβον Κάρτερ από 24 και οι Μιλγουόκι Μπακς χωρίς τη λάμψη του Γιάννη και του Χόλιντεϊ, αλλά με… ουσία νίκησαν με 134-123 στην έδρα των Ορλάντο Μάτζικ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ταξίδεψαν στο Ορλάντο γνωρίζοντας πως η αποστολή κόντρα στους Μάτζικ θα ήταν δύσκολη. Έστω, πιο… δύσκολη του αναμενομένου. Τα Ελάφια επέλεξαν να ξεκουράσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε μία αδιαθεσία και τον Τζρου Χόλιντεϊ λόγω κάποιον ενοχλήσεων στον αυχένα. 

Παρόλα αυτά βρήκαν τον τρόπο να φθάσουν στο υπέρ τους 134-123 και να πάρουν την 18η νίκη τους στα τελευταία 19 παιχνίδια. Μόνο η ήττα από τους Σίξερς σε αυτό το διάστημα τους προβλημάτισε. Αλλά μόνο στιγμιαία! 

Στη Φλόριντα ο Μπρουκ Λόπεζ ανέλαβε να ηγηθεί. Τελείωσε το ματς με 26 πόντους, με τον Κρις Μίντλετον να εμφανίζεται στην πρώτη πεντάδα και να προσθέτει 24 πόντους, όσους δηλαδή έβαλε και ο Τζιβόν Κάρτερ. Ο τελευταίος αντικατέστησε τον ρόλο και ο έργο του Χόλιντεϊ και για μία ακόμα φορά ο 27χρονος γκαρντ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Φέτος έχει 7,8 πόντους μέσο όρο, αλλά όταν του προσφέρεται έξτρα χρόνος συμμετοχής δεν διστάζει να λάβει πρωτοβουλίες καθοριστές για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

O Τζα Μοράντ ανήκει στους Μέμφις Γκρίζλις, αλλά το ερώτημα είναι… αν ανήκει και στους Crips (vids)
NBA

16:10 - 07.03.2023

O Τζα Μοράντ ανήκει στους Μέμφις Γκρίζλις, αλλά το ερώτημα είναι… αν ανήκει και στους Crips (vids)

Ο 23χρονος σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Τζα Μοράντ, βρίσκεται μακριά από την ομάδα του μετά το περιστατικό με το όπλο στο Κολοράντο. Οι έρευνες στην υπόθεσή του συνεχίζονται, ενώ ενδείξεις τον συνδέουν με τη διαβόητη συμμορία του Λ.Α.

Για τους Ορλάντο Μάτζικ, που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον βασικό τους σέντερ Ουέντελ Κάρτερ, ο Φραντζ Βάγκνερ ήταν πρώτος σκορερ με 21 πόντους, ενώ ο rookie Πάολο Μπαντσέρο σταμάτησε στους 20. Δημιούργησαν ερψτήματα στους Μπακς κατά τη διάρκεια του αγώνα.  

Μάλιστα, στις αρχές της τέταρτης περιόδου είχαν επαφή στο σκόρ, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Μίντλετον και ο Μπόμπι Πόρτις (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ) αποφάσισαν να «κλειδώσουν» τη νίκη των Μπακς, που βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 47-18, έχουν αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα από τους Σέλτικς (45-21) στην Ανατολή και το ίδιο θέλουν να κάνουν και με τους Νάγκετς (46-19) στη συνολική κατάταξη.