Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Θανάση στα πρώτα βήματα του Γιάννη - «Είναι καλός;»

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

i

© Glomex

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Θανάση στα πρώτα βήματα του Γιάννη - «Είναι καλός;»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:20 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 09.03.2023

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τη σχέση του με αυτόν, ενώ επίσης αποκάλυψε έναν διάλογο με τον Θανάση πριν μερικά χρόνια.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα, επισήμανε τις σχέσεις που έχει με τον Γιάννη, την πρώτη γνωριμία του με τον Θανάση και τον εκπληκτικό διάλογο από τον οποίο προέκυψε η επαφή με τον «Greek Freak».

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει τον Γιάννη, ο Σχορτσιανίτης ανέφερε:

«Έχουμε βρεθεί πολλές φορές, έρχομαι όσο πιο πολύ μπορώ στις προπονήσεις του το καλοκαίρι, είναι τρομερό παιδί και πιστεύω ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε είναι πάνω κάτω ο ίδιος».

Στη συνέχεια, ο «Big Sofo» σύγκρινε τον εαυτό του με τον Αντετοκούνμπο και σε ερώτηση για το αν ταιριάζουν είπε:

«Στην άποψη οτι είναι κλειστό, ήρεμο παιδί και δεν του αρέσουν τα φώτα ναι, αλλά αθλητικά θεωρώ πως βρίσκεται σε άλλο επίιπεδο, είναι σε άλλο γαλαξία πλέον και χαιρόμαστε γι΄ αυτόν».

Τέλος, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας αποκάλυψε την ιστορία της πρώτης επαφής με Γιάννη λόγω του Θανάση:

«Είχα την ευκαιρία να γνωρίζω τον Γιάννη από όταν ήταν μικρός ακόμα. Είχε έρθει ο Θανάσης και μου ζήτησε να κάνει προπονήσεις, του είπα πολύ ευχαρίστως να κάνεις μαζί μου. Τότε μόλις είχα γυρίσει από το Ισραήλ την πρώτη μου χρονιά και με τον Θανάση κάναμε προπονήσεις, με τον Κώστα Χατζηχρήστο, που ήταν προπονητής μου για χρόνια. 

Κάποια στιγμή, ο Θανάσης μου είπε έχω έναν αδερφό να τον φέρω μαζί μου, τον ρώτησα αν είναι καλός και μου είπε ναι. Την πρώτη φορά που τον είδαμε τον Γιάννη εγώ και ο Κώστας Χατζηχρήστος πάθαμε σοκ, όχι με τις ικανότητές του αλλά με την προσέγγισή του γενικά σε όλα. Άκουγε τα πάντα και μάζευε τη κάθε συμβουλή από όλους. Από αυτά τα λίγα πράγματα, φαινόταν ότι θα κάνει κάτι ξεχωριστό».