Το Μιλγουόκι ξεκουράζει τους Αντετοκούνμπο και Χόλιντεϊ κόντρα στο Ορλάντο

Τζρού Χόλιντεϊ, Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© photo by Michael Reaves / Getty Images / Ideal Images

Το Μιλγουόκι ξεκουράζει τους Αντετοκούνμπο και Χόλιντεϊ κόντρα στο Ορλάντο

Γιώργος Γαβριλάκης 22:16 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 07.03.2023

Οι Μπακς, αντιμετωπίζουν τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/3, 02.00) τους Μάτζικ στο Ορλάντο και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ούτε ο Τζρου Χόλιντεϊ

Το Μιλγουόκι βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης του ΝΒΑ συνολικά. Μάλιστα, με ρεκόρ 46-18 έχει πάρει μία απόσταση από τους Μπόστον Σέλτικς στην ανατολική περιφέρεια, ενώ και οι Ντένβερ Νάγκετς που προπορεύονται στη Δύση είναι πίσω από τα Ελάφια με μία περισσότερη ήττα (46-19). 

Αυτή που θέλουν να… αποφύγουν οι Μπακς τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/3, 02.00) στο Ορλάντο. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μάτζικ χωρίς να έχουν στη διάθεσή τους τούς δύο πιο καθοριστικούς παίκτες τους. Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τζρου Χόλιντεϊ. 

«Χαλάστρα» του ΝΒΑ στον Αντετοκούνμπο: Ακυρώθηκε το triple double του Γιάννη! (vid)
NBA

22:24 - 06.03.2023

«Χαλάστρα» του ΝΒΑ στον Αντετοκούνμπο: Ακυρώθηκε το triple double του Γιάννη! (vid)

Το ΝΒΑ ακύρωσε το 10ο ριμπάουντ του Γιάννη αφού οι υπεύθυνοι θεώρησαν (ορθώς) ότι ο Έλληνας σταρ του Μιλγουόκι πέταξε την μπάλα επίτηδες στο ταμπλό με σκοπό να αστοχήσει και να «γεμίσει» την στατιστική του.

Ο Greek Freak αισθάνεται μία αδιαθεσία, είναι άρρωστος και θα ξεκουραστεί, ενώ ο βασικός πόιντ γκαρντ της ομάδας έχει κάποιες ενοχλήσεις στον αυχένα. Για προληπτικούς λόγους θα ξεκουραστούν. Αντίθετα στο παρκέ θα είναι ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος αναμένεται να πάρει πολλές πρωτοβουλίες παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό και ξεκινάει τα ματς από τον πάγκο με χρονικό περιορισμό.

Επίσης, ο Γκόραν Ντραγκιτς δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του και αν συμβεί αυτό θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ρόλο θα έχει στο rotation, ειδικά από τη στιγμή που δεν αγωνίζεται ο Χόλιντεϊ. Ο 36χρονος Σλοβένος, αποκτήθηκε αμέσως με το που έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς και μαζί με τον Τζιβόν Κάρτερ θα καλύπτουν τον Χόλιντεϊ όταν είναι εκτός ή όταν παίρνει ανάσες στον πάγκο. Ο Κάρτερ είναι παραγωγικός, ενώ ο Ντράγκιτς με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει έξτρα επιλογές στην παρέα του Αντετοκούνμπο.