Κάταγμα σε τέσσερα σημεία η Σπυριδοπούλου, τη Δευτέρα (29/4) τα νέα για τη Νικολοπούλου

Νικολοπούλου και Σπυριδοπούλου

i

©Intime

Κάταγμα σε τέσσερα σημεία η Σπυριδοπούλου, τη Δευτέρα (29/4) τα νέα για τη Νικολοπούλου

Νίκος Καλαμπάκας 21:23 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:50 - 14.05.2024

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά το 5ο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως οι ερυθρόλευκες έφυγαν... αποδεκατισμένες από το γήπεδο, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασαν τις Νικολοπούλου και Σπυριδοπούλου.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών, αφού επικράτησε στον 5ο τελικό του Παναθηναϊκού με σκορ 61-45, σε ένα παιχνίδι που ο Θάνος Νίκλας είδε δύο παίκτριές του να εγκαταλείπουν.

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα των ερυθρόλευκων κοριτσιών ήρθε τρόπο εμφατικό, αφού στον αγώνα του ΣΕΦ οι ερυθρόλευκες ήταν απόλυτα αφεντικά από το ξεκίνημα.

Ο Θάνος Νίκλας είδε την Νικολοπούλου να αποχωρεί από τις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου με τραυματισμό στο γόνατο. Η παίκτρια των Πειραιωτών γλύστρησε μόνη της κι έπεσε στο παρκέ και στη συνέχεια δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκες έχασαν μια από τις καλύτερές τους παίκτριες, συνέχισαν να αγωνίζονται με πάθος για τη νίκη.

Ωστόσο η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα των πρωταθλητριών Ελλάδος στην 4η περίοδο. Αυτή τη φορά ο τραυματισμός είχε να κάνει με την Άννα Σπυριδοπούλου. Σε μια φάση που η Σωτηρίου είχε την μπάλα, της έριξε αγκωνιά, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα σε τέσσερα σημεία. Φυσικά η παίκτρια δεν συνέχισε τον αγώνα, ωστόσο η απουσία της δεν κόστισε κάτι στον Ολυμπιακό, που έφτασε στη νίκη χωρίς τρεις παίκτριές του, αφού υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη από σκληρό μαρκάρισμα και η Βίτολα που φέτος ήταν η κορυφαία ερυθρόλευκη παίκτρια.

Να σημειωθεί ότι η κατάσταση της Νικολοπούλου θα εκτιμηθεί αύριο, Δευτέρα 28.4, όταν και θα πάει να κάνει μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθς του τραυματισμού!

Tags: