Πλησιάζει η κρίσιμη ώρα για Ολυμπιακό και Σλούκα

Κώστας Σλούκας

Πλησιάζει η κρίσιμη ώρα για Ολυμπιακό και Σλούκα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:35 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 28.06.2023

Ο Κώστας Σλούκας και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου να γίνει η συζήτηση που όλοι περιμένουν από το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έκανε τις δύο κινήσεις που ήθελε (Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος) και πλέον γκαζώνει για την συνέχεια, με τα ραντεβού με τους Σλούκα και Παπανικολάου.

Ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο έχει γίνει και ο περισσότερος ντόρος, καθώς η υπόθεσή του μοιάζει πιο δύσκολη από εκείνη του αρχηγού. Ο Ολυμπιακός πάντως, είναι έτοιμος να κάνει την κίνηση ματ, προκειμένου να τον πείσει να μείνει στον Πειραιά για αρκετά ακόμα χρόνια. 

Ο Ολυμπιακός, με την απόκτηση του Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, μπορεί να απελευθερώσει τον Κώστα Σλούκα, μεταφέροντάς τον στο «2», ώστε να μην χρειάζεται να επωμιστεί διαρκώς το κατέβασμα της μπάλας. Αντίθετα, θα μπορεί να το μοιράζεται είτε με τον Τόμας Ουόκαπ, είτε με τον νέο του συμπαίκτη, τον Ουίλιαμς - Γκος

Σλούκας και Μπαρτζώκας Σλούκας και Μπαρτζώκας / © Intime

Πάμε όμως στο παρασύνθημα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστρέφει από τις διακοπές του, κάτι που θα κάνει και ο Κώστας Σλούκας το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι δύο τους λοιπόν, περιμένουμε πως θα κάνουν ένα ραντεβού, στο οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αναλύσει στον ηγέτη του Ολυμπιακού τις σκέψεις του για εκείνον και το τι θέλει να πάρει από εκείνον. 

Από εκεί και πέρα, όπως σας έχουμε αναφέρει προ ημερών, ο Κώστας Σλούκας θα κάνει ραντεβού και με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Αυτό θα είναι και το σημείο - κλειδί, με τους προέδρους του Ολυμπιακού να έχουν πάρει προσωπικά την υπόθεση, ώστε να δείξουν έμπρακτα στον «Σλούκι Λουκ» το πόσο θέλουν να τον δουν και τη νέα σεζόν στον Πειραιά

Εξάλλου το είχαν αναφέρει και μετά το τέλος του τέταρτου τελικού πως θέλουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να παραμείνουν στον Ολυμπιακό και τον Πειραιά οι Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ. Πλέον λοιπόν είμαστε εν αναμονή των τελικών εξελίξεων, καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σε όλες τις περιπτώσεις, όπως αυτή του Σλούκα που σας αναλύσαμε παραπάνω. 

Όσο για κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Σλούκας συμφώνησε με την Φενέρ, αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν έχουν βάση. 

20:13 - 04.05.2023

Το Buzzer beater του Σλούκα όπως το έζησε οπαδός της Φενέρ - Έμεινε να φωνάζει το όνομα του

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Game 3 ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό ήταν ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος «υπέγραψε» τη νίκη των Πειραιωτών με μεγάλο τρίποντο και... τρέλανε ακόμα και τους Τούρκους.