Άπαντες ετοιμοπόλεμοι ενόψει Βαλένθια στον Ολυμπιακό - «Απουσία» για... καλό λόγο ο Πίτερς

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ - Η βαθμολογία της Basket League

i

©Intime

Άπαντες ετοιμοπόλεμοι ενόψει Βαλένθια στον Ολυμπιακό - «Απουσία» για... καλό λόγο ο Πίτερς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:26 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 14.12.2023

Στον Ολυμπιακό άπαντες είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του αγώνα με τη Βαλένθια, με τον Πίτερς να μένει εκτός προπόνησης, όμως για καλό λόγο.

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ματς με τη Βαλένθια, αγώνας στον οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει κανονικά όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. 

Ο Έλληνας κόουτς είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά την Τετάρτη (13/12) για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, με τον ίδιο να εμφανίζεται μάλιστα αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, καθώς το επίπεδο των προπονήσεων ολοένα και ανεβαίνει. 

Ο Άλεκ Πίτερς δεν προπονήθηκε την Πέμπτη, με τον ίδιο όμως να είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι με τη Βαλένθια (15/12). Ο λόγος της απουσίας του ήταν η γέννηση του παιδιού του, καθώς σήμερα ήταν προγραμματισμένος ο τοκετός, με καισαρική.

Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά φέτος έκανε προπόνηση χωρίς απουσίες!
EUROLEAGUE

19:37 - 13.12.2023

Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά φέτος έκανε προπόνηση χωρίς απουσίες!

Στον Ολυμπιακό οι τραυματισμοί φέτος έχουν αποτελέσει έναν διαρκή πονοκέφαλο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Την Τετάρτη (13/12) όμως, για ΠΡΩΤΗ φορά, ο Ολυμπιακός είχε όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη