Ρίγη συγκίνησης πριν το τζάμπολ του Άρης - Ολυμπιακός: Η κόρη του Ιωαννίδη παρέλαβε βραβείο από τις δύο ομάδες

Ρίγη συγκίνησης πριν το τζάμπολ του Άρης - Ολυμπιακός: Η κόρη του Ιωαννίδη παρέλαβε βραβείο από τις δύο ομάδες

Νίκος Καλαμπάκας 17:32 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 08.10.2023

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στη φετινή Basket League και πριν τον αγώνα το «Αλεξάνδρειο» δάκρυσε ξανά για τον Γιάννη Ιωαννίδη...

Ο Γιάννης Ιωαννίδης βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων αφού άφησε την τελευταία του πνοή στις 4/10 και το ελληνικό μπάσκετ τον τιμά σε κάθε ευκαιρία. 

Άρης και Ολυμπιακός συγκρούονται μεταξύ τους στο "Nick Gallis Hall", με τις δύο ομάδες να είχαν στο παρελθόν την ευτυχία να έχουν για κόουτς των απελθόν. Ο «ξανθός» του ελληνικού μπάσκετ άλλαξε την ιστορία των σημερινών αντιπάλων και φυσικά, στην αναμέτρησή τους οι δύο ομάδες τον τίμησαν. 

Την ώρα που η κόρη του κατέβηκε προκειμένου να παραλάβει ένα αναμνηστικό, ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο δάκρυσε και ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Η συγκίνηση της ήταν έκδηλη καθώς βρισκόταν στο παρκέ, εκεί όπου οι δύο ομάδες είχαν βάλει ένα σακάκι του σε μια καρέκλα και οι παίκτες των δύο ομάδων κατέθεσαν λουλούδια προς τιμήν του. 

Μάλιστα, πριν το τζάμπολ κρατήθηκε κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προπονητή που με τον θάνατό του άφησε φτωχότερο τον κόσμο του μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού.