Στην Κύπρο ο Ολυμπιακός, προπονήθηκαν κανονικά όλοι οι παίκτες του Μπαρτζώκα!

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©Intime

Στην Κύπρο ο Ολυμπιακός, προπονήθηκαν κανονικά όλοι οι παίκτες του Μπαρτζώκα!

Νίκος Καλαμπάκας 19:42 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 21.09.2023

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες τις Μακάμπι τελ Αβίβ και Ζάλγκιρις Κάουνας.

Στην Κύπρο βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης 21/9 η αποστολή του  νταμπλούχου Ελλάδας Ολυμπιακού, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκονται στη Μεγαλόνησο προκειμένου να αντιμετωπίσουν σε φιλικές αναμετρήσεις τις Ζάλγκιρις και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας τους και πλέον μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, οι οποίες θα ξεκινήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Ρόδο και το τουρνουά του Σούπερ Καπ.

Πρώτος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό θα είναι το Περιστέρι, ενώ ο νικητής της αναμέτρησης αυτής θα κοντραριστεί στον τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Ο κόουτς των Πειραιωτών είδε όλους του του παίκτες να προπονούνται κανονικά το απόγευμα της Πέμπτης 21/9 και να δηλώνουν έτοιμοι τόσο για τα φιλικά, όσο και για την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Το πρόγραμμα του τουρνουά της Κύπρου, «Νεόφυτος Χανδριώτης» θα φέρει τον Ολυμπιακό αντμέτωπο με τη Ζάλγκιρις την Παρακσευή 22/9 στις 21.30, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν με τη Μακάμπι το Σάββατο 23/9 στις 19.00.

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή στην Κύπρο ακολούθησαν οι Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τζορτζ Πάπας, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Λουκ Σίκμα, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιώργος Τανούλης και Βενιαμίν Αμπόσι.

Αμφίβολοι πάντως για τους αγώνες παραμένουν οι Γκος και ΜακΚίσικ οι οποίοι αν και έχουν δείξει βελτίωση μετά τον τραυματισμό του πρώτου και την επέμβαση στο διάφραγμα του δεύτερου, δεν είναι ακόμα στο 100% της φόρμας τους.