Εξαιρετικά αμφίβολος με Βίρτους ο Ουόκαπ - Διάστρεμμα β' βαθμού

Τόμας Ουόκαπ

Εξαιρετικά αμφίβολος με Βίρτους ο Ουόκαπ - Διάστρεμμα β' βαθμού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:16 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 05.03.2024

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Τόμας Ουόκαπ έδειξαν πως ο έμπειρος πλέι μέικερ του Ολυμπιακού έχει υποστεί διάστρεμμα β' βαθμού, με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Πρόβλημα με τον Τόμας Ουόκαπ στον Ολυμπιακό, λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη «μάχη» της Euroleague απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια. Ο έμπειρος πλέι μέικερ των Πειραιωτών τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Περιστέρι, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» και την επομένη του αγώνα υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι, έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με την ομάδα των δυτικών προαστίων το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο πλέι μέικερ των πρωταθλητών Ελλάδας θα υποβληθεί σε θεραπεία και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Euroleague, με τη συμμετοχή του να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη στην αναμέτρηση του ΣΕΦ.

Στο παιχνίδι αυτό άλλωστε ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος, καθώς στο πλευρό του θα έχει και τον κόσμο του, μιας και οι φίλοι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει ένα ακόμα sold out στην τρέχουσα Euroleague.