Προβλήματα στην Βίρτους Μπολόνια ενόψει Ολυμπιακού: Αμφίβολοι οι Σενγκέλια και Ντόμπριτς

Τόκο Σενγκέλια

i

© Photo by Michele Nucci/Euroleague Basketball via Getty Images

Προβλήματα στην Βίρτους Μπολόνια ενόψει Ολυμπιακού: Αμφίβολοι οι Σενγκέλια και Ντόμπριτς

Sportal newsroom 11:42 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 05.03.2024

Η Βίρτους Μπολόνια κινείται σε ρυθμούς Ολυμπιακού, με τον Λούκα Μπάνκι να «πονοκεφαλιάζει» με την κατάσταση των Τορνίκε Σενγκέλια και Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βίρτους Μπολόνια είναι προ των πυλών, με την ιταλική ομάδα να ετοιμάζεται για ακόμα ένα ταξίδι στη χώρα μας. Αυτή τη φορά ο Λούκα Μπάνκι έχει προβλήματα να διαχειριστεί, καθώς η προετοιμασία συνεχίζεται με εμπόδια.

Η ιταλική ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, με ρεκόρ 18-10, ωστόσο ενόψει Ολυμπιακού έχει δύο προβλήματα να διαχειριστεί. Οι Τορνίκε Σενγκέλια και Όγκιεν Ντόμπριτς είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι της Πέμπτης, λόγω προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Οι δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με την κατάστασή τους να μην παρουσιάζει βελτίωση, την ώρα που ο Μπάνκι περιμένει ως και την τελευταία στιγμή να δει εάν θα είναι σε θέση οι δύο παίκτες να αγωνιστούν. Το παιχνίδι άλλωστε έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε απόσταση 2 νικών (17-10 το ρεκόρ της Βίρτους, 16-11 το αντίστοιχο του Ολυμπιακού).

Όλα αυτά μία εβδομάδα από το ντέρμπι «αιωνίων» της Euroleague, κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR (14/03, 19:45) στο ΣΕΦ, που αναμένεται να κρίνει πολλά για την τετράδα.