Μπαρτζώκας: «Ο Ουόκαπ θα κάνει μαγνητική, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό»
i

©InTime

Μπαρτζώκας: «Ο Ουόκαπ θα κάνει μαγνητική, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό»

Sportal newsroom 23:34 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 04.03.2024

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην επικράτηση της ομάδας του επί του Περιστερίου bwin και τον τραυματισμό του Τόμας Ουόκαπ

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι bwin και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Τόμας Ουόκαπ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, σε αντίξοες συνθήκες απέναντι στην τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος κερδίσαμε με 20 πόντους και είχαμε φτάσει να κερδίζουμε κοντά στους 30 πόντους, μη έχοντας τέσσερις βασικούς γκαρντ και χάνοντας τον Γουόκαπ στην αρχή του ματς παίζοντας μόνο 8 λεπτά» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «ερυθρολεύκων» στη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήμασταν σοβαροί ενώ είχαμε αυξομειώσεις στην απόδοση μας αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε κενά σημεία, παρ’ ολ’ αυτά η δυναμική της ομάδας φαίνεται ερχόμενοι από το παιχνίδι της Παρασκευής που ήταν πολύ κρίσιμο για μας και έχοντας μπροστά μας δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα το γεγονός ότι κερδίσαμε χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα και επαναλαμβάνω με όλες αυτές τις συνθήκες είναι πολύ σημαντικό. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι bwin».

Όσο για την κατάσταση του Τόμας Γουόκαπ, τόνισε: «Θα πρέπει να αξιολογηθεί αύριο το πρωΐ. Πάντοτε ένα διάστρεμμα το βλέπεις την επόμενη ημέρα. Αναλόγως το πρήξιμο, θα κάνει και μαγνητική, ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό».