Ιστορικό επίτευγμα για Μπαρτζώκα που σπάει όλα τα κοντέρ

Γιώργος Μπαρτζώκας

Ιστορικό επίτευγμα για Μπαρτζώκα που σπάει όλα τα κοντέρ

Τη δική του ιστορία στον πάγκο του Ολυμπιακού γράφει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος έφτασε τις 226 νίκες την Stoiximan Basket League.

Νίκη με ιστορική σημασία ήταν αυτή κόντρα στο Περιστέρι, για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας προπονητής γράφει χρυσές σελίδες στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα που τα τελευταία τρία χρόνια μετράει 7 εγχώριους τίτλους και συνεχίζει, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος.

Στο Περιστέρι οι Πειραιώτες κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, με τον Έλληνα προπονητή να πετυχαίνει τη νίκη υπ' αριθμόν 226 στο πρωτάθλημα, προσπερνώντας τον Ντράγκαν Σάκοτα στη λίστα των προπονητών με τις περισσότερες νίκες στην Stoiximan Basket League.

Πλέον βρίσκεται στην όγδοη θέση της σχετικής λίστας, βάζοντας πλώρη για τις πρώτες θέσεις, με την ομάδα του Πειραιά να συνεχίζει νικηφόρα την πορεία της και τον Έλληνα προπονητή να πλησιάζει όλο και περισσότερο στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ: Μία ξεχωριστή προέκταση είχε η χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού για τον προπονητή του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε ο 8ος πολυνίκης προπονητής από καταβολής Α’ Εθνικής αφού έφτασε τις 226 νίκες και προσπέρασε τον Ντράγκαν Σάκοτα. Το κατάφερε μάλιστα έχοντας 46 αγώνες λιγότερους από τον «Σάλε» (327 έναντι 373).