Χωρίς Φαλ και Κάνααν ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλων Πατρών
i

© Intime

Χωρίς Φαλ και Κάνααν ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλων Πατρών

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:06 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 24.12.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το σημερινό (24/12) ματς της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League άφησε εκτός δωδεκάδας τον Μουσταφά Φαλ και τον Αϊζέια Κάνααν.

Παραμονή Χριστουγέννων και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή το μεσημέρι (24/12, 15:00, ΕΡΤ3) τον Απόλλων Πατρών. 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κάνει το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, αλλά και την πρώτη του εμφάνιση στην Stoiximan Basket League o Φιλίπ Πετρούσεφ

Οι δυο τους βρίσκονται στη δωδεκάδα, αλλά το ίδιο δεν ισχύει με τον Μουσταφά Φαλ και τον Αϊζέια Κάνααν. Ο Γάλλος σέντερ έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και για προληπτικούς λόγους προστατεύθηκε. 

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Μπαρτζώκας απάντησε στο «Γ.Τ.Χ.Σ.» του Μητσικώστα με... «Κ.Χ.Κ.Χ.» (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

13:53 - 24.12.2023

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Μπαρτζώκας απάντησε στο «Γ.Τ.Χ.Σ.» του Μητσικώστα με... «Κ.Χ.Κ.Χ.» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αποκάλυψε ότι όχι μόνο βλέπει τα βίντεο του Μητσικώστα με πρωταγωνιστή εκείνον και τις «εκρήξεις» του στον πάγκου του Ολυμπιακού, αλλά «τα απολαμβάνω κιόλας». Επίσης δεν παρέλειψε να δώσει και μία ευχή για... αποκρυπτογράφηση: «Κ.Χ.Κ.Χ».

Είχε προηγηθεί άλλωστε μία πολύ απαιτητική εβδομάδα με δύο αναμετρήσεις στην EuroLeague και δύο πολύ δυναμικά παιχνίδια από τα οποία προέκυψε μία ήττα (στην Μπολόνια από την Βίρτους) και μία νίκη (στη Γαλλία κόντρα στην Βιλερμπάν).