Εκτός ο Πετρούσεφ για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

Φιλίπ Πετρούσεφ/©Intime

Εκτός ο Πετρούσεφ για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:21 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 15.04.2024

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο ντέρμπι αιωνίων του ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR χωρίς τον Φιλίπ Πετρούσεφ, που έμεινε εκτός αποστολής.

Εκτός μάχης για το ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό θα είναι ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ αν και έβγαλε το πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα την Κυριακή, στο ΣΕΦ, υπό τις οδηγίες το Γιώργου Μπαρτζώκα, κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός δράσης ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Ο Σέρβος άσος είχε μείνει εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα, λόγω προβλημάτων τραυματισμού και παρά το γεγονός πως επέστρεψε σε πλήρη ρυθμό τις τελευταίες μέρες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκρινε σκόπιμο να τον προφυλάξει και να μην του δώσει χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Μια κίνηση με γνώμονα και τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών, καθώς στον ορίζοντα υπάρχει η σειρά των playoffs της Euroleague απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα, με δύο αναμετρήσεις στο Palau Blaugrana.

Με την εξέλιξη αυτή και την απουσία του Πετρούσεφ, οι ξένοι του Ολυμπιακού για το ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR θα είναι οι: Κάνααν, Ουίλιαμς-Γκος, Ράιτ, Φαλ, Πίτερς και ΜακΚίσικ

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παραταχθεί και αυτός με μία απουσία, καθώς ο Τζέριαν Γκραντ θα μείνει εκτός, καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες. Ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ο Εργκίν Αταμάν τον προφυλάσσει για τη συνέχεια της σεζόν.