Όλα τα τελευταία νέα για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και τον... Κέντρικ Ναν

Όλα τα τελευταία νέα για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και τον... Κέντρικ Ναν

Sportal newsroom 08:30 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 22.05.2024

Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Sportal Sunday Live» ενόψει του ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Δευτέρας (15/4, 20:15).

Η τρίτη πράξη του μεγάλου ελληνικού ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την Basket League και έβδομη συνολικά σε όλες τις φετινές διοργανώσεις θα παιχθεί απόψε (15/4, 20:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας κοντράρονται για την 3η αγωνιστική του Top-6, του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος, με το πλεονέκτημα έδρας να είναι ακόμα ανοικτό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR διατηρεί το προβάδισμα, έχοντας επικρατήσει στα δύο προηγούμενα ντέρμπι της Basket League σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ. Με μια ακόμα νίκη «κλειδώνει» οριστικά το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός με δική του επικράτηση θα θέλει ένα ακόμα στραβοπάτημα των «πράσινων» στα τρία παιχνίδια που θα του απομένουν με Περιστέρι, Προμηθέα και Άρη, ώστε να έχει αυτός το πάνω χέρι.

Οι ρεπόρτερ του Sportal, Ηλίας Λαλιώτης και Αχιλλέας Μαυροδόντης ανέλυσαν στην εκπομπή «Sportal Sunday Live» όλα τα δεδομένα για το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και παρέθεσαν τα τελευταία αγωνιστικά νέα λίγο πριν από το τζάμπολ.

Παράλληλα, έγινε κουβέντα και για την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την πρόταση του Παναθηναϊκού AKTOR.

Τεράστια πρόταση του Παναθηναϊκού για να κρατήσει τον Κέντρικ Ναν για 2 ακόμα χρόνια!
EUROLEAGUE

01:02 - 30.03.2024

Τεράστια πρόταση του Παναθηναϊκού για να κρατήσει τον Κέντρικ Ναν για 2 ακόμα χρόνια!

Ο Κέντρικ Ναν «σαρώνει» με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και οι «πράσινοι» έχουν κάνει την κίνησή τους για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Sportal Sunday Live» για το ντέρμπι και τον Αμερικανό γκαρντ στο παρακάτω βίντεο (μετά το 1:10:00):