Χωρίς τον Τζέριαν Γκραντ ο Παναθηναϊκός AKTOR στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Τζέριαν Γκραντ ο Παναθηναϊκός AKTOR στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ηλίας Λαλιώτης 12:15 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 15.04.2024

Σημαντική απουσία για τον Εργκίν Αταμάν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός, καθώς ο Τζέριαν Γκραντ «κόπηκε» από την εξάδα των ξένων.

Η 3η αγωνιστική του Top 6 στην Basket League, ολοκληρώνεται σήμερα (15/4, 20:15) με το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ένα ντέρμπι αιωνίων το οποίο είτε θα δώσει παράταση στην ελπίδα των «ερυθρόλευκων», είτε θα οριστικοποιήσει ουσιαστικά την κορυφή για τους «πράσινους» και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα φετινά playoffs.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν για πολλοστή φορά φέτος για τον Εργκίν Αταμάν. Μετά από δύο εβδομάδες κατά τις οποίες ο Τούρκος τεχνικός είδε για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν την ομάδα του πλήρης, έχει πλέον να αντιμετωπίσει την απουσία του Τζέριαν Γκραντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο Μόναχο κατά την αναμέτρηση με την Μπάγερν. Οι ενοχλήσεις αυξήθηκαν μετά το ματς με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Έτσι, τη Δευτέρα (15/4) ο Αταμάν αποφάσισε να αφήσει τον Τζέριαν Γκραντ εκτός εξάδας ξένων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει πως στη διάθεσή του θα είναι οι Λούκα Βιλντόζα, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερναγκόμεθ, Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και Ματίας Λεσόρ, μαζί φυσικά με τους Έλληνες Δημήτρη Μωραΐτη, Κώστα Σλούκα, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντίνο Μήτογλου και Κώστα Αντετοκούνμπο.