Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Μια ερυθρόλευκη σύγκρουση που θα μπορούσε να γίνει και σε... νοσοκομείο!

Γιώργος Μπαρτζώκας και Γιάννης Σφαιρόπουλος

i

©Intime

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Μια ερυθρόλευκη σύγκρουση που θα μπορούσε να γίνει και σε... νοσοκομείο!

Νίκος Καλαμπάκας 19:01 - 15.11.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα παιχνίδι που το... απουσιολόγιο των δύο προπονητών είναι γεμάτο!

Το βράδυ της Πέμπτης 16/11 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στη σάλα του ΣΕΦ, όμως ο αγώνας θα μπορούσε άνετα να μεταφερθεί και σε κάποιο νοσοκομείο. Βλέπετε, οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά και του Βελιγραδίου, δεν έχουν καταφέρει φέτος να εμφανιστούν σε κάποιον αγώνα τους με όλα τους τα... όπλα, αφού οι τραυματισμοί έχουν χτυπήσει σκληρά και τους δύο οργανισμούς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά: Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρυσι ήταν από αυτές που είχαν τους λιγότερους τραυματισμούς στην Euroleague, όμως φέτος τα πράγματα είναι εντελώς αντίστροφα!

Αμφίβολοι για το ΣΕΦ οι Νέιπιερ και Ντος Σάντος του Ερυθρού Αστέρα
EUROLEAGUE

00:18 - 15.11.2023

Αμφίβολοι για το ΣΕΦ οι Νέιπιερ και Ντος Σάντος του Ερυθρού Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε τρομερό παιχνίδι κόντρα στη Φενέρ, όμως αν και πήρε ευρεία νίκη με σκορ 87-56, έχασε δύο γκαρντ του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού τόσο ο Νέιπιερ, όσο και ο Ντος Σάντος εγκατέλειψαν το ματς.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μόλις δύο παίκτες του ρόστερ δεν έχουν χάσει φέτος αγώνα της ομάδας του Πειραιά. Λαρεντζάκης και Λούντζης είναι οι μοναδικοί που βρέθηκαν σε όλες τις αποστολές, γεγονός που πρέπει σίγουρα να προβληματίσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του.

Για να πάμε όμως στα... φρέσκα νέα, οι Πειραιώτες κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα δεν θα έχουν τρεις πολύτιμους παίκτες τους. Σακίλ ΜακΚίσικ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος δεν είναι στη διάθεση του προπονητή τους και τα νέα για τον τελευταίο χρονικά τραυματία (Γκος) δεν είναι καθόλου καλά, αφού όπως έγινε γνωστό δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του για τον επόμενο μήνα.

Προβλήματα όμως έχει και ο Ερυθρός Αστέρας. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στη Φενέρ την τρίτη 14/11, όμως έχασε τον Σάμπαζ Νέιπιερ, ενώ τραυματίστηκε και ο Ντος Σάντος (ο τελευταίος έχει ταξιδέψει ωστόσο για την Αθήνα). Αν υπολογίσει κανείς ότι εδώ και καιρό οι οι Σιμόνοβιτς και Λάζιτς έχουν μπει στα... πιτς, ενώ και ο Χάνγκα δεν θα είναι στη διάθεση του Έλληνα κόουτς, τότε καταλαβαίνει ότι η αναμέτρηση θα μπορούσε να διεξαχθεί άνετα σε νοσοκομείο και όχι σε παρκέ...

Αποχώρησε τραυματίας ο Νέιπιερ από τον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τη Φενέρ / Sportal - Alexandar Dimitrijevic

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!