«Πάνοπλος» ενόψει Άλμπα ο Ολυμπιακός

Βιλερμπάν - Ολυμπιακός

«Πάνοπλος» ενόψει Άλμπα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Άλμπα στο Βερολίνο την Παρασκευή (29/12), για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής (29/12) απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει λευκό ιατρικό δελτίο για ακόμη μια φορά! 

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν στο ΣΕΦ με όλους τους παίκτες να λαμβάνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση, γεγονός που (δυστυχώς) αποτελεί είδηση στον φετινό Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για ακόμα ένα παιχνίδι είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, με τους Ερυθρόλευκους να συνεχίζουν έτσι την δουλειά ενόψει της συνέχειας αναπόσπαστοι, ενώ κάθε «γεμάτη» προπόνηση που κάνουν, αποτελεί κέρδος, με τους (πρώην) τραυματίες και τις μεταγραφές να μπαίνουν ολοένα και περισσότερο σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό. 

Μοναδικός απόντας από το παιχνίδι του Βερολίνου θα είναι ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Άλμπα, όμως μετά από αυτό θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά, καθώς θα έχει περάσει ο πρώτος γύρος της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 8-8 στην βαθμολογία της Euroleague και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να κλείσει το πρώτο μισό της διοργάνωσης με θετικό πρόσημο και να τα δώσει όλα στη συνέχεια, ώστε να περάσει στα playoffs και να παίξει τα... ρέστα του για το Final 4. 

Ενθουσιασμένος μετά το ντεμπούτο του ο Μήτρου – Λονγκ: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή – Ευλογία το να παίζω για τον Ολυμπιακό»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:58 - 24.12.2023

Ενθουσιασμένος μετά το ντεμπούτο του ο Μήτρου – Λονγκ: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή – Ευλογία το να παίζω για τον Ολυμπιακό»

Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ έκανε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του αγώνα, είπε το δικό του «ευχαριστώ» μέσα από τα social media.