Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το «ερυθρόλευκο» πρωτάθλημα στο μπάσκετ

Οι πανηγυρισμοί του Ολυμπιακού

i

© Intime

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το «ερυθρόλευκο» πρωτάθλημα στο μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Basket League και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έσπευσε να συγχαρεί το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1 στη σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Basket League. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν κυρίαρχη στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από όσα διαδραματίστηκαν πέριξ του γηπέδου λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου και μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης πανηγύρισε το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να συγχαρεί μέσω των social media την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για αυτό το επίτευγμα.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ!» έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανάρτησή της.

Πανζουρλισμός στο ΣΕΦ για τους πρωταθλητές

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, υποδέχτηκαν την αποστολή αποθεώνοντας παίκτες, Μπαρτζώκα και αδερφούς Αγγελόπουλους. Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά έχουν στήσει από νωρίς πάρτι στο ΣΕΦ, προκειμένου να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όταν εμφανίστηκε η αποστολή με τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες επικράτησε πανδαιμόνιο.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είχαν σπεύσει από νωρίς και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο γήπεδο του και περίμεναν την αποστολή, με τον κόσμο να τους αποθεώνει. Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού έσπευσαν στα αποδυτήρια όταν κατέβηκαν οι παίκτες από το πούλμαν προκειμένου να τους συγχαρούν για την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος το έφτασε και ένα βήμα παραπέρα, καθώς έγινε... τυμπανιστής! Μέσα στο ΣΕΦ είχε μπει και το τύμπανο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, με τον εκ των διοικητικών ηγετών του συλλόγου του Πειραιά να αλλάζει ρόλο και να το χτυπάει, δείχνοντας έτσι και μια πιο χαλαρή πλευρά του. Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο ένας εκ των προέδρων και ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, του έδωσε και κατάλαβε, γιορτάζοντας έτσι ακόμα πιο έντονα την μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ.