Ποια ήταν η... ωραία κοιμωμένη του ΣΕΦ; (vid)

Ποια ήταν η... ωραία κοιμωμένη του ΣΕΦ; (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:17 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 09.03.2024

Η καθιερωμένη «καλημέρα» του Ολυμπιακού στα κοινωνικά δίκτυα, μετά την εντός έδρας νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια, ήταν αφιερωμένη στην... ωραία κοιμωμένη του ΣΕΦ: Την ανιψιά του Μόουζες Ράιτ.

Τις περισσότερες φορές η θέληση υπερισχύει ακόμα και της λογικής στο να παρθεί η απόφαση. Έτσι, η ανιψιά του Μόουζες Ράιτ που έχει γίνει και μία από τις νέες φιλάθλους του Ολυμπιακού, φόρεσε την φανέλα του αγαπημένου της παίκτη που είναι και θείος της, ετοιμάστηκε από νωρίς, αλλά το ματς των «ερυθρολεύκων» ήταν... αργά.

Το τζάμπολ στον αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια για την 28η αγωνιστική της Euroleague έγινε στις 22:00 την Πέμπτη (8/3) και η κούραση... βγήκε. Όχι στο παρκέ, καθώς εκεί οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν «φρέσκοι» και ορεξάτοι, αλλά στην κερκίδα. Εκεί όπου η γλυκύτατη δεσποινίς, αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της μητέρας της. Και δεν είδε μέχρι το τέλος τον αγώνα, που ολοκληρώθηκε με μία σπουδαία νίκη των Πειραιωτών.

Την Παρασκευή (8/3) το πρωί όμως, η... ωραία κοιμωμένη επέστρεψε με την παρουσία της μέσω βίντεο στην ανάρτηση του Ολυμπιακού στα κοινωνικά δίκτυα. Τότε που μοιράστηκε την καθιερωμένη πλέον «καλημέρα» με το απανταχού κοινό και έγραψε στη λεζάντα... «Όταν η αγαπημένη σου ομάδα παίζει αργά το βράδυ και δεν θέλεις να το χάσεις, αλλά και πάλι δεν μπορείς να κρατήσεις τα μάτια σου ανοικτά».

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!