Σοκ... διαρκείας στον Ολυμπιακό: Κάταγμα στο αριστερό πόδι ο Μιλουτίνοφ

Σοκ... διαρκείας στον Ολυμπιακό: Κάταγμα στο αριστερό πόδι ο Μιλουτίνοφ

Sportal newsroom 14:57 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 23.01.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπέστη κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού. Ίσως και δύο μήνες εκτός ο σέντερ του Ολυμπιακού, αναζητούν παίκτη οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός πονοκεφαλιάζει με την κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος σε ανύποπτη φάση, στη διάρκεια της τρίτης περιόδου του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και αποχώρησε τραυματίας.

Ο «Μίλου» πάτησε άτσαλα στο παρκέ και αποχώρησε υποβασταζόμενος, χωρίς να μπορεί να πατήσει καν το αριστερό του πόδι, και μετέβη αμέσως στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. 

Η πρώτη διάγνωση ήταν «βαρύ διάστρεμμα», που τον άφηνε εκτός για 4 εβδομάδες, άρα και εκτός Final 8, όμως η αξονική που έκανε σήμερα ο διεθνής άσος διαπιστώθηκε πως υπέστη κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, κάνοντας ακόμα πιο μεγάλη την ατυχία στις τάξεις των Πειραωτών.

Τα ματς που θα δώσει στην Euroleague ο Ολυμπιακός χωρίς τον Μιλουτίνοφ
EUROLEAGUE

16:58 - 23.01.2024

Τα ματς που θα δώσει στην Euroleague ο Ολυμπιακός χωρίς τον Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός χάνει για δυόμιση μήνες τον Μιλουτίνοφ σε ένα διάστημα που η ομάδα του Πειραιά θα δώσει κομβικά ματς για τη συνέχειά της στην Euroleague. Διαβάστε στο Sportal σε ποιους αγώνες δεν θα έχει η ομάδα τον Σέρβο σέντερ.

Ο Σέρβος σέντερ θα μείνει εκτός δράσης σίγουρα για περισσότερες από 4-5 εβδομάδες και πιθανότατα ο Ολυμπιακός να τον στερηθεί ακόμα και για το επόμενο δίμηνο. Σε συνδυασμό μάλιστα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μουστάφα Φαλ, που για τις επόμενες 3 εβδομάδες έχει τεθεί εκτός, το πρόβλημα στην φροντ λάιν του Ολυμπιακού γίνεται ακόμα πιο μεγάλο, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα χάσει για σημαντικό διάστημα τους δύο «πύργους» του.

Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να μείνει εκτός στόχων, λόγω των απουσιών, καθιστούν την μεταγραφική ενίσχυση επιτακτική ανάγκη.