Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για ψηλό

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για ψηλό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:26 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 23.01.2024

Ο Ολυμπιακός, μετά την τεράστια ατυχία με τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ, εξετάζει τα δεδομένα του, προκειμένου να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του, με την αγορά να είναι κάτι που δεν αποκλείουν οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό έχασε πολλά περισσότερα από ένα από ματς, όπως είπαμε και χτες, όμως το μεγάλο πλήγμα, το μεγαλύτερο όλων, ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο σταρ του Ολυμπιακού συγκρούστηκε με τον Παπανικολάου και τραυματίστηκε, με τις εξετάσεις να δείχνουν βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο και την αποθεραπεία να υπολογίζεται στις 4 εβδομάδες. 

Αυτό και σε συνδυασμό με την απουσία του Φαλ, ο οποίος χρειάζεται τουλάχιστον άλλες 2 εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση, έχουν αναγκάσει τον Ολυμπιακό να κοιτάξει όλες τις επιλογές του, με την κίνηση για απόκτηση παίκτη να είναι μέσα σε αυτές και να είναι και το πιο πιθανό επακόλουθο μετά τα όσα συνέβησαν. 

Ο Ολυμπιακός βέβαια, επειδή θέλει βοήθεια εδώ και τώρα, μόνο εύκολο δεν είναι το εγχείρημά του, όμως παίκτες όπως ο Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος και γνωρίζει πολύ καλά το λιμάνι του Πειραιά ή ο Κεμ Μπιρτς, να είναι στα ονόματα που εξετάζονται. 

Ταρίκ Μπλακ Μπλακ / © Intime

Βέβαια, ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, καθώς πρόκειται για παίκτη με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και ρόλο, τον οποίο σε ένα μήνα μπορεί και να αποδεσμεύσει. 

Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι, όπως κάνουν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στο πώς θα κινηθούν, με τις επόμενες ημέρες να είναι κρίσιμες. Βέβαια, μην κάνει σε κανέναν εντύπωση εάν οι Πειραιώτες αποφασίσουν να καλύψουν εκ των έσω τις απουσίες, καθώς το να αποκτήσουν και τρίτο παίκτη στα μέσα της σεζόν δεν είναι κάτι που θα ήθελε (ιδανικά τουλάχιστον) ο Γιώργος Μπαρτζώκας