Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Γιώργο Αλεξανδρή

ΚΑΕ Ολυμπιακός

i

© Olympiacos BC

Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Γιώργο Αλεξανδρή

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:12 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 23.01.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Γιώργου Αλεξανδρή, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του χθεσινού (22/01) αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Το μεγάλο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό επισκιάστηκε από μία είδηση που προκάλεσε σοκ και θλίψη. Ο Γιώργος Αλεξανδρής, επί χρόνια μέλος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όπου είχε διατελέσει και τιμ μάνατζερ στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα ο άτυχος άνδρας παραπονέθηκε για αδιαθεσία, ενώ λίγο αργότερα είχε και λιποθυμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να τον παραλάβει ασθενοφόρο για περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο. Δεν πρόλαβε όμως να κάνει τις απαιτούμενες εξετάσεις, καθώς «έφυγε» από τη ζωή κατά τη διάρκεια της διακομιδής του.

Με αφορμή αυτήν τη δυσάρεστη είδηση, ο Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα. Συγκεκριμένα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ μέσω ανακοίνωσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Γιώργου Αλεξανδρή.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του άτυχου φιλάθλου του Παναθηναϊκού που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του χθεσινού (22/01) αγώνα».