Τα «πράσινα» συλλυπητήρια για τον Γιώργο Αλεξανδρή

Τα «πράσινα» συλλυπητήρια για τον Γιώργο Αλεξανδρή

Sportal newsroom 10:31 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 23.01.2024

Ο Παναθηναϊκός θρηνεί για τον για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Αλεξανδρή, που «έφυγε» σε ηλικία 46 ετών και εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Το μεγάλο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό επισκιάστηκε από μία είδηση που προκάλεσε σοκ και θλίψη. Ο Γιώργος Αλεξανδρής, επί χρόνια μέλος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όπου είχε διατελέσει και τιμ μάνατζερ στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα ο άτυχος άνδρας παραπονέθηκε για αδιαθεσία, ενώ λίγο αργότερα είχε και λιποθυμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να τον παραλάβει ασθενοφόρο για περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο. Δεν πρόλαβε όμως να κάνει τις απαιτούμενες εξετάσεις, καθώς «έφυγε» από τη ζωή κατά τη διάρκεια της διακομιδής του.

Στο πλαίσιο αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της εξέφρασε την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του άτυχου άνδρα, που αποτέλεσε επί χρόνια στέλεχος στον ερασιτέχνη και ακολουθούσε την ομάδα σε όλα τα σπορ.

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ αναφέρει:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του Γιώργου Αλεξανδρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας (22/1).

Ο Γιώργος υπηρέτησε τον Σύλλογο με απαράμιλλη αγάπη και συνέπεια από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ, ενώ είχε θητεία και στις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Γιώργο…