Με Αγγελοπουλους το πρωινό χαλάρωμα του Ολυμπιακού

Με Αγγελοπουλους το πρωινό χαλάρωμα του Ολυμπιακού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:03 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 02:54 - 20.05.2024

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συνόδευσαν την αποστολή στο Palau Blaugrana, για το πρωινό shoot around ενόψει του Game 5 με την Μπαρτσελόνα (22:00).

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, με την αποστολή των Πειραιωτών να ετοιμάζεται για το μεγάλο Game 5 απέναντι στην Μπαρτσελόνα (22:00), το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου.

Η αποστολή βρίσκεται από την Τρίτη το απόγευμα στην Βαρκελώνη και το πρωί της Τετάρτης (8/5) μετέβη στο Palau Blaugrana, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν ένα χαλάρωμα με σουτ, ώστε να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Σε αυτί το χαλάρωμα έδωσαν το «παρών» και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκονται και εκείνοι στη Βαρκελώνη, όντας δίπλα στην ομάδα για ακόμη μια φορά, όπως κάνουν πάντα άλλωστε πριν από μεγάλα παιχνίδια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ακόμη παραμένει άγνωστο το εάν θα συμπεριλάβει στην 12άδα τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, όμως ακολούθησε την αποστολή, με την συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Ο Ολυμπιακός θέλει να σπάσει την παράδοση που θέλει τους γηπεδούχους να κερδίζουν πάντα στο Game 5, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν να βάλουν τέλος στο 19/19 που μετρούν οι ομάδες με πλεονέκτημα έδρας στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς από το 2009, όταν και έγινε έτσι το σύστημα των Playoffs της Ευρωλίγκα.

🔴Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το τελευταίο εισιτήριο του Final 4!