Δύο πλέον τα σενάρια για Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα!

Μπαρτζώκας

Δύο πλέον τα σενάρια για Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα!

Νίκος Καλαμπάκας 23:48 - 11.04.2024

Ο Ολυμπιακός θα τερματίσει 5ος ή 6ος στην regular season της Euroleague, ανάλογα με το αποτέλεσμά του κόντρα στην Φενέρ την οποία υποδέχεται την Παρασκευή 12/4 και θα τεθεί αντιμέτωπος με μια εκ των Μπαρτσελόνα ή Μονακό.

Η... μισή 34η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τις ομάδες που θα αγωνιστούν στα playoffs αλλά και αυτές που θα διεκδικήσουν μια θέση στα play ins.

Το ενδιαφέρον πλέον για τον Ολυμπιακό εστιάζεται στο να μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Παρασκευή 12/4 τη Φενέρ στο ΣΕΦ και τα πράγματα λίγο - πολύ είναι ξεκάθαρα: Με νίκη οι Πειραιώτες θα τερματίσουν στην 5η θέση, ενώ με ήττα στην 6.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν μειονέκτημα έδρας στα playoffs και θα πρέπει να σπάσουν την έδρα του αντιπάλου τους! Ποιος θα είναι αυτός; Εφόσον νικήσουν θα αγωνιστούν με την 4η της κατάταξης, Μπαρτσελόνα. Εφόσον ηττηθούν από τη Φενέρ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, θα τερματίσουν στην 6η θέση και θα αντιμετωπίσουν την 3η της βαθμολογίας Μονακό.

Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά λοιπόν σε λίγες ώρες θα μάθουν ποιο θα είναι το τελευταίο της εμπόδιο στον δρόμο για το Final 4 του Βερολίνου...