Οι επόμενες υποθέσεις του Ολυμπιακού  μετά τους Μιλουτίνοφ και Ουίλιαμς - Γκος

Ουίλιαμς Γκος - Μιλουτίνοφ

i

Ουίλιαμς Γκος - Μιλουτίνοφ / Intime

Οι επόμενες υποθέσεις του Ολυμπιακού μετά τους Μιλουτίνοφ και Ουίλιαμς - Γκος

Ο Ολυμπιακός έκανε δύο ηχηρές κινήσεις, με σειρά να παίρνουν οι μεγάλες του εκκρεμότητες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τους Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου και Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε χωρίς κρότο και με προσεγμένες κινήσεις, φέρνοντας στο Λιμάνι τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και όντας έτοιμος να επαναφέρει ακόμα έναν πρώην Ερυθρόλευκο, τον Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος. Τι κοινό έχουν όμως αυτές οι περιπτώσεις; Μα φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τους Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ.

«Μα πώς δεν έχει σχέση με τον Σλούκα ο Ουίλιαμς – Γκος;» θα ρωτήσει κανείς. Το θέμα είναι το εξής: Ο Αμερικανός ήταν στο πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα ανεξάρτητα από το αν θα μείνει ο Σλούκας ή όχι.

Σλούκας και Μπαρτζώκας Σλούκας και Μπαρτζώκας / © Intime

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ήθελε έναν τρίτο πλέι μέικερ τοπ επιπέδου και αυτό του το προσφέρει ο Ουίλιαμς – Γκος, ο οποίος έχει την εμπειρία πλέον και ανέβηκε λέβελ σε σχέση με τον παίκτη που ήρθε στον Πειραιά το 2018. Ο Ουίλιαμς – Γκος εξάλλου αναμένεται να έρχεται από τον πάγκο, ενώ ο Κώστας Σλούκας να είναι ο παίκτης που ξεκινάει δίπλα στον Τόμας Ουόκαπ.

Με τις παραπάνω κινήσεις λοιπόν, ο Ολυμπιακός, για λίγο τουλάχιστον, θα αφήσει τα μεταγραφικά και θα στραφεί στον μεγάλο του στόχο. Να κρατήσει και τους τρεις αρχηγούς του στον Πειραιά!

Φυσικά για τον Σάσα Βεζένκοφ, όπως έχουμε ξαναγράψει, τα δεδομένα δεν είναι στο χέρι του, με τον παίκτη να περιμένει να δει τι θα γίνει με την πρόταση του Σακραμέντο. Εάν αυτή τον ικανοποιήσει, τότε ο Ολυμπιακός θα κληθεί να βρει τον αντικαταστάτη του. Όπως διαβάσατε πάντως στο Sportal, αυτός θα είναι από το τοπ επίπεδο της Euroleague.

Και μπορεί η υπόθεση Σάσα Βεζένκοφ να μην είναι στο χέρι του Ολυμπιακού, αυτή των Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου είναι.

Με τον μεν Κώστα Παπανικολάου υπάρχει ένα μικρό κενό στο οικονομικό, όμως και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί, οπότε η λογική λέει πως όλα θα πάνε καλά και ο αρχηγός θα παραμείνει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Με τον δε Σλούκα, ο Ολυμπιακός έχει ζόρικο έργο. Ο παίκτης έχει παράπονο από τον ρόλο του, όμως έχει και έναν ολόκληρο οργανισμό που θέλει να τον κρατήσει στον Πειραιά. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν πάρει προσωπικά το θέμα και αναμένεται να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κρατήσουν στον Πειραιά τον ηγέτη του Ολυμπιακού.

Βασικός στόχος η παραμονή Βεζένκοφ, αλλά και το «plan B» είναι τοπ επιπέδου και έχει δύο σπουδαία ονόματα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:28 - 26.06.2023

Βασικός στόχος η παραμονή Βεζένκοφ, αλλά και το «plan B» είναι τοπ επιπέδου και έχει δύο σπουδαία ονόματα

Ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στο τοπ επίπεδο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ακόμα και σε περίπτωση φυγής του Βεζένκοφ, θα κινηθεί για παίκτη από το πάνω ράφι!

Μεταγραφές λοιπόν στο pause για τον Ολυμπιακό. Σειρά έχουν οι ανανεώσεις και οι παραμονές. Υπομονή λοιπόν, καθώς τα πάντα θα τελειώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες!